עזרה בבקשה!!!

dancing gabriel

New member
עזרה בבקשה!!!

ערב טוב לכולם! יש לי את הסרט פאנטום אופרה בגרסת dvdscr.xvid.mof ולכן חיפשתי את התרגום בעיברית לסרט באותו שם, הקפדתי כמובן על הmof... מצאתי את התרגום באימיול, ושהורדתי אותו מסתבר שהסינכרון לא מתאים... האם יש משהו לעשות?..

dancing gabriel

New member
הסרט מקדים את הכתוביות בחצי דקה...

זאת אומרת שהכתוביות הם אלה שמאחרות. אין אפשרות לסדר את זה באמצעות התוכנה שבאמצעותה אני מפעיל את הסרט, שהיא mv2player?

Reborn1

New member
לא

תיאלץ להשקיע הרבה יותר זמן וסיכויים גדולים שלא תצליח וזה באופן זמני בלבד לעומת מה שהצעתי זה מה שאני מציע לשיקולך

Reborn1

New member
הפעם בעברית../images/Emo13.gif

משום מה יצא לי ג'יבריש 1 בנגן mv2player ישנה אפשרות לסנכרון כתוביות היא לא עובדת טוב העדכונים הם מילישניות(ולא שנייה או חלקי השנייה) ולא נוחה לתפעול בהקשר של כתוביות בלבד הנגן הוא מעולה 2 תזמון בעזרת mv2player משנה את הכתוביות באופן חד פעמי ובפעם הבאה שתרצה לראות את הסרט שוב (לאחר הפסקה) תיאלץ לחזור על אותה העבודה שוב 3 ישנו נגן שיחסית פשוט(עדין באופן זמני) bsplayer בו ישנה אפשרות לכונון להוריד שנייה או להעלות יותר בפשטות לכן המלצתי על תוכנה לתיקון כתוביות כי הפעולה היא לתמיד ,מדוייקת, לאחר הכרה של 2 דקות עם התוכנה התהליך יהיה פשוט ואיכותי יותר לשיקולך

dancing gabriel

New member
תודה רבה אני יוריד אותה וינסה...

למרות שלפי הכרות של חצי דקה עם המדריך שלה זה נראה לי קצת מסובך...

Reborn1

New member
אני מתקן כרגע את המדריך

הוא יופיע יותר ברור , עדין ניתן להשתמש במדריך הקיים בפשטות(אני חושב) אם יופיעו בעיות אני מוכן לשלוח לך במייל את המדריך המעודכן ואפילו ל bsplayer
עם הסבר על סנכון הכתוביות ייקח לי יום אולי יומיים לשיקולך

למעלה