עזרה בבקשה

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
עזרה בבקשה

הורדתי את הפרק השלישי בעונה ה-5 והשם שלו היה gilmore.girls.hdtv.HR.lol.avi משהו כזה.. דגש על ה- HR! קיצר ראיתי את פרקים אחד ושתיים ובאתי לראות את השלישי והיו ברקע רעשים נוראיים שפשוט לא היה אפשר לסבול וז נמשך לאורך כל הסרט ועכשיו אין לי מושג מאיפה אפשר להוריד גירסה אחרת לפרק שעובדת טוב. פליז תעזרו לי

gilmorefreak

New member
אממ..אסור לדבר פה על הורדות..

פנה/י אלי במסרים בבקשה, אולי אני אוכל לעזור!

Velma Kelly

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif לא קשור בכלל..

אני שונאת אותו. אני באמת באמת שונאת אותו.

Velma Kelly

New member
אני רוצה להטביע את עצמי..

כשאני יחזור (ממ אולי..) אני אשלח לך מסר או משהו.

hdmtq

New member
נצל"ש

שאלון מדהים. שוה לענות בכנות. היי לכולם, זה ממש נהדר! זה די מדהים. אל תרמו. קראו רק שורה אחת כל פעם כשתגיעו לתוכן ההודעה. הבחור ששלח את זה אמר שבקשתו התגשמה 10 דקות לאחר שקרא את ההודעה, אבל בלי לרמות! לא לקרוא מה כתוב בהמשך, קיראו לפי הסדר ונהגו לפי ההוראות. זה לוקח- 3דקות וזה כדאי!! הצטיידו בעט ונייר. שאתם בוחרים שמות - וודאו שאלה שמות של אנשים שאתם באמת מכירים, ולכו עם אינסטינקטים שלכם. קראו כל פעם שורה אחת. אל תתקדמו אחרת תהרסו לעצמכם את כל ההנאה. 1. רשמו את המספרים 1 עד 11 בטור. 2. ליד המספרים 1 ו - 2 רשמו 2 מספרים כלשהם - איזה שתרצו. 3. ליד המספרים 3 ו - 7, רשמו שמות של אנשים מהמין השני. אל תציצו קדימה או שזה לא יצליח לכם!! 4.ליד מספרים 4, 5 ו- 6 רשמו את מי שאתם רוצים ( משפחה, חברים וכו). אל תרמו, כי תצטערו אחר כך!! 5. ליד מספרים 8,9,10 ו - 11 רשמו שמות של שירים. 6. בסוף הביעו בקשה והנה התוצאות של המשחק: 1. עליכם לספר על המשחק הזה למספר אנשים - כמספר שרשמתם ליד מס' 2. 2. האדם שרשמתם ליד מס' 3 הוא האדם שאתם אוהבים. 3. את האדם ליד מס' 7 אתם אוהבים, אבל לא מצליחים להבין. 4. האדם החשוב לכם ביותר רשום ליד מס' 4. 5. האדם שרשמתם ליד מס' 5 הוא זה המכיר אתכם טוב מכולם 6. האדם שרשום במס' 6 הוא זה שמביא לכם הכי הרבה מזל. 7. השיר שרשמתם במס' 8 הוא השיר שמתאים למי שרשום במס' 3. 8. השיר שרשמתם במס' 9 - מתאים למי שרשום במס' 7. 9. השיר שרשמתם במס' 10 - אומר עליכם הכי הרבה. 10. השיר במס' 11 מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים 11. שלחו את זה ל- 10 אנשים בתוך שעה. אם תעשו זאת - הבקשה שלכם תתמלא. מוזר מאד, אבל נראה שזה עובד!!! (נלקח מפרום בנות מקלאוד, טלושית לאב אפרתוש)

Velma Kelly

New member
לא נראה לי שהיא באמת יודעת..

למרות שאולי לפני כמה חודשים כשהייתי עצבנית אמרתי משהו.. אבל ספציפי ב-100%? לא נראה לי שהיא יודעת.. היא סתם מביעה תמיכה אני מניחה.. תאמיני לי מותק אם היה לי כוח להקליד הכל הייתי שולחת לך מסר.. אני פשוט מתעצלת.. אולי בערב, טוב?

Velma Kelly

New member
אני מעדיפה צונאמי.. אבל תודה../images/Emo70.gif

תודה בכלל לכולכם! תאמת שאני מתעצלת לכתוב מה קרה אבל טוב לדעת שיש לי מקום נטרלי לפנות אליו! באמת שעשיתם לי חיוך עם התגובות שלכן
למרות שהדברים עוד לא נפתרו..
אומרים שזמן זו התרופה הכי טובה.. לכו תדעו..

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה לא נכון..

הזמן לא מרפא, הוא רק מקל על הכאב. וואו יש למשפט הזה כל כך הרבה גרסאות
הדבר היחיד שמרפא זה תרופה שהיא א. שוקולד ב. מישו ממש חתיך :)

Velma Kelly

New member
אבל מה אם..

סעיף ב' הוא זה שעושה את הבעיה? סעיף א' טופל ממזמן..

למעלה