עזרה בבקשה...

Gandalf24

New member
עזרה בבקשה...

יש לי תרגיל לעשות...להעביר בסדרה של אימג'ים, שאותם אני עורך על A3 כאימג' אחד, בצבע, או שחור לבן...את הדרך מהבית לבית הספר..למכללה ליתר דיוק...אני צריך להעביר את הדרך הזו בצורה חכמה, לא דווקא סתם צילומים, משהו עם רעיון, מצחיק, או כל דבר שהוא...יש הצעות?

Gandalf24

New member
אגב דויד..

בוא אני אגיד לך משהו...אני לומד מה שאני לומד כי אני אוהב את זה כי אני אוהב את האתגר בתרגילים, למרות שהם קשים ורעיונות לא מגיעים סתם כך...למרות זאת...אני חושב שאפשר לעזור אחד לשני, לא ביקשתי שתתנו לי רעיון, ביקשתי שתתנו לי כלים שמשם אני אחשוב על רעיון. אני לא יודע למה הפורום הזה נוצר ונברא אם לא כדי לעזור אחד לשני... אני יודע שאם המצב היה הפוך, והרבה פעמים הוא הפוך במכללה שלי, אני תמיד משתדל לעזור לכולם...מה רע בלקבל עזרה בחזרה? לא עולה כסף. להיפך...

David Ochayon

New member
אז יכול להיות שאני שונה..

אני בערך באותו מצב כמוך כרגע אבל אני אוהב שדברים באים רק ממני, כשמישהו זורק לי רעיון מבחינתו מאותו רגע זה פסול. אני מסכים עם כל הקטע של שיתוף פעולה ואיחוד מוחות וזה אבל תכלס האתגר בלימוד המקצוע הזה (בעבודה בו זה כנראה כבר משתנה) הוא לראות איך זה בא ממך.

oren*

New member
קצת קשה לפרש את המשפט "לא דווקא

סתם צילומים, משהו עם רעיון, מצחיק, או כל דבר שהוא...יש הצעות?" כבקשת עזרה שלא כוללת רעיון מרכזי. זה בסדר גמור לפנות לפורום ולעשות סיעור מוחות משותף, רק שנראה שכולם משתתפים בו חוץ ממך (ע"ע הודעתו של קולמוס ותגובתך לאותה הודעה). מעבר להקלדה יבשה של התרגיל, האם היו רעיונות שחשבת עליהם ואפשר לפתח? האם היו רעיונות שפסלת? האם התחלת בסקיצות? איפה אתה גר? איך באמת אתה מגיע למכללה (אוטובוס, אופניים, קורקינט ממונע)? אתה נוהג לעצור במקום מסויים בדרך? מה אתה לוקח איתך? וכו...

Gandalf24

New member
אה אז תגיד..

בכל אופן, לדעתי הרעיונות שחשבתי עליהם זה לצלם את הרגל, שעוברת כל מיני דרכים בדרך למכללה. אני מלוד, נוסע לקאמרה אובסקורה.. מגיע באוטובוס.. הבעיה, שמתברר שמישהו עושה בדיוק אותו רעיון כמו שלי...ולכן אני חושב על רעיון אחר.. והקלדה יבשה? אממ...איך בכלל מתנסחים בהקלדה רטובה

roy27hfa

New member
עזרה...(?)

הייתי מנסה לבדוק מה מאפיין את הדרך שלך מדרך אחרת. האם אתה רואה כל פעם אנשים מסויימים באופן קבוע, סימני דרך שמיוחדים לדרך שאתה עושה ולאו דווקא ימצאו בדרך אחרת. למה אתה שם לב כשאתה הולך/ נוסע ללימודים, מה מעניין אותך בדרך הזאת. הייתי אולי חושב על לשרטט מפה בעזרת הצילומים שתוכל לחלק ובעזרתה יוכל כל אחד להגיע מהבית שלך אל הלימודים רק בעזרת הסימנים בדרך... ...סתם חומר למחשבה

היה לי תרגיל דומה מאד באיור

הייתי צריכה לאייר את המסלול שלי אל המכללה ולצייין כ6 תחנות בדרך- כדי לעשות את התרגיל, הלכתי במסלול הרגיל שלי למכללה ושמתי לב שיש הרבה גני ילדים, וזה נתן לי השראה לעשות משהו כמו מסלול של סולמות וחבלים עם מתקני שעשועים שכאלה. מישהו אחר עשה משהו שדומה למפת מטמון ויצא גם יפה מאד. לך במסלול ותראה מה בולט. או מה מעניין ותחשוב איך להמשיך עם זה הלאה. בהצלחה

Gandalf24

New member
תודה...

את צודקת בהחלט..זה דבר שאני אחשוב עליו..תודה על ההדרכה, ההכוונה..והרצון לעזור. הלוואי שירבו אנשים כמוך בפורום הזה

blumenta

New member
אולי תצלם דברים שאתה רואה בדרך כמו

אנשים בתור לאוטובוס, זקנה יושבת על ספסל, חתול חוצה את הכביש, ילדים במעבר חצייה, חזית הבניין של המכללה, אפשר לשים את התמונות זו לצד זו כשהתמונה הראשונה בשחור לבן ובהדרגה הופכת לצבע-כשאתה מגיע למכללה....(אם אתה נעזר בפוטושופ)....

magenta73

New member
סתם יום של חול

היי. אני אישית חושבת שבפעם הבאה שאתה עושה את המסלול למכללה תהיה הרבה יותר מודע למה אתה עושה, חושב, רואה, מה מעניין אותך... אם אתה נגיד בוהה בעננים משמשת האוטובוס ומוצא בהם כל מיני חיות או צורות, אם אתה מתעניין באנשים שבתוך המכוניות, אם אתה קורא ספר... תנסה לצלם את מה שעובר לך בראש בזמן שאתה בדרך, פחות את הדרך עצמה. וזאת העצה שלי :)

למעלה