עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

על מסך המחשב מופיעים קוים מרצדים, כך שאי אפשר לעבוד אתו. המסך נבדק ונמצא תקין, ומסך אחר שחובר למחשב הראה גם הוא תמונה מעוותת. הכרטיס מסך נבדק גם הוא ונמצא תקין. כנ"ל הספק של המחשב. הבעיה נמשכת כבר חודש. עד אתמול היה לנו פתרון עקום: לא כיבינו את המחשב. אם כיבינו, היינו צריכים לחכות מספר שעות עד ההדלקה הבאה, אחרת שוב היו שיבושים. אתמול כיבינו אותו, ומאז לא חזר לעבוד כמו שצריך. למרות שחיכינו למעלה משתים-עשרה שעות, המסך שוב משובש. מה יכולה להיות הסיבה?

TriPax

New member
יכול להיות שזה עניין של הגדרות?

אני קצת יורה באפילה פה...: אני מניח שכבר בדקתם את הכיוון הזה, אבל אם המסך תקין וכ.מסך תקין זה מה שנשאר. נסו להעלות את קצב הרענון ל 85 ומעלה. בנוסף, שווה לנסות להתקין מחדש את הדרייבר של המסך. אני חייב להודות שאף אחד מהכיוונים שהצעתי הוא לא פתרון קסמים אבל זה נשמע לי הכי טוב..

סליחה על הבורות

איך מעלים את קצב הרענון? תודה על התגובה המהירה. ננסה גם להתקין מחדש את הדרייבר.

TriPax

New member
סלחתי ../images/Emo6.gif

שמח לעזור...או לפחות לנסות. כפתורי ימני על שולחן העבודה >> מאפיינים >> (לשונית) הגדרות >> (כפתור) מתקדם >> (לשונית) צג >> קצב רענון... לבחור לפחות 85. ללחוץ אישור.

תודה רבה רבה על העצות המהירות

קצב הרענון לא עזר, אבל הגדרנו מחדש את הדרייבר של המסך, וליתר בטחון גם התקנו מחדש את הכרטיס מסך, וכעת (טפו טפו טפו) הכל תקין.

למעלה