עזרה בבקשה..

joshua149

New member
עזרה בבקשה..

אני מהנדס חומרה סיימתי תואר בהנדסת אלקטרוניקה לא מזמן והתחלתי לעבוד ב -QA , גיליתי שעולם התוכנה מעניין ובמקום שאני עובד התוכנה נבנית על החומרה , האם כדאי לי להתחיל ללמוד תכנות בעצמי על מנת לקדם את עצמי שם ? או שזה בזבוז זמן וכדאי לי לנסות להתקבל במקום אחר למשרה של פיתוח חומרה ? זה דיי קשה כי דורשים המון ניסיון שאין לי, ול-QA היה הרבה יותר קל לי להתקבל, כי דרשו ללא ניסיון, והיום גם קולטים מהנדסים לתחום הזה.. אז מה אתם אומרים ? כבר התחלתי להשיג ספרים ב-C ואני מלא מוטיבציה להתחיל ללמוד ולהתמקצע השאלה אם זה לא בזבוז זמן כאשר אני בעצם בעבודה לא בדיוק מתעסק עם פיתוח ... ? תודה לכל המשיבים..

danyku

New member
תגובה

לפי דעתי לך על מה שאתה יכול להתקדם . אם אתה מרגיש שאתה יכול להתקדם בתוכנה אז לך על תוכנה . אני הגיד לך משהו נורא חכם שאבא שלי תמיד אמר לי . הוא אמר לי שלא תמיד יש קשר בין מה שלומדים לבין מה שעובדים . אני עובד בחברה של בדיקות באלק' (נטו ללא תוכנה) עם אנשים שלמדו מדעי המחשב ומהנדסי מחשבים . לך על מה שאתה יכול למצוא עבודה ולהתקדם .

ami026

New member
עצה ממני

חפש חברה גדולה (למשל אינטל) בתפקיד מהנדס חומרה ותתחיל עצמאית לפתח להם תוכנות שישפרו את העבודה שלך ושל אחרים. אתה תדע יותר טוב מכל התוכניתנים איזה תוכנה לפתח ולאיזה צורך. אם תהיה טוב תוכל לבקש העברה לתפקיד תכנות וזה כבר יהיה שווה את הכל. להתחיל מאפס ללא תואר בתחום הספציפינראה לי מיותר וחבל.

למעלה