עזרה בבקשה...

Adidi70

New member
עזרה בבקשה...

התקנתי את ה visual studio.net 2003 pro וההתקנה הלכה טוב - הבעיה שאחרי שהוא גמר להתקין הוא דפק לי קצת את ה iis ועכשיו אני לא מצליח להריץ אתרים דרך השרת שלי הוא זורק לי את הטעות הבאה:
Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance.​
מישהו יודע? בתודה.

nirpet

New member
מבקש יותר פרטים

שלום עדי, ספר יותר על התקלה. מה אתה מנסה לעשות? ניסית להעלות אפליקצית ASP.NET קיימת בסביבת הפיתוח ואז קיבלת את ההודעה? אתה מצליח להעלות אפליקציה? הבעיה קוראת אחרי העלאה של אפליקציה כשאתה מנסה להריץ? מה בדיוק מעלה את הודעת השגיאה?

Adidi70

New member
השרת פשוט לא עובד לי!!

אז ברור שכל פרוייקט web שאני אפתח גם לא יעבוד לי. אם אני ארשום בדפדפן http://localhost/someShityPage.asp זה פשוט לא יעבוד לי ! השרת שלי לא עובד וזה קרה אחרי ההתקנה של ה .net 2003 - השגיאה שאני מקבל היא למעלה כדלקמן. ניסית iisreset להסיר את ה iis ולהתקין אותו וכלום כלום כלום לא עובד! בתודה

nirpet

New member
FireWall ותוכנת IIS

כשאתה מעלה בלוח הבקרה/כלי ניהול את שרותי מידע אינטרנט, האם התוכנה הזאת עולה לך? מה קורה כשאתה לוחץ על הרצה של ה- IIS? זה עובד? לפעמים תוכנת ה- FireWall שבמחשב לא נותנת ל IIS לעבוד. תנסה להסיר אותה. לא לעשות לה Disable. אלא להסיר אותה לגמרי. התקנה מחדש של ה- FireWall לא מפסיקה את פעילות ה- IIS שוב. את זה ניסית?

Adidi70

New member
לא מותקן אצלי שום iis

ואני אכן מקבל את חלון ההגדרות של ה iis ב administrative tools הוא פשוט רק לא מריץ לי אתרים (כאמור) שאני מנסה ליצור פרוייקט חדש לדוגמא אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה...

למעלה