עזרה בבקשה

r0man

New member
עזרה בבקשה

שלום קוראים לי רומן ואני רוצה לקנות פוקט פיסי...אז דבר ראשון שאני רוצה לשאול זה עד כמה חשוב המעבד..נגיד עד כמה קריטי ההבדל בין 200 ל400..חוץ מזה אולי תוכלי לןהמליץ על על פוקט פיסי ברמה בינונית עם מסך צבעוני בעיקר אני רוצה שיהיה שם תוכנת כתיבה ובמידה ואני אכתוב שם משהו שאני אוכל להעביר את זה למחשב בבית...חשבתי להשקיע עד 1500-1700 בערך... וגם האם תוכלו להביע דעה על HP IPAQ H1930 POCKET PC בתודה מראש רומן...

eitanka

New member
IPAQ 1930

רומן שלום, ברשותי מכשיר 1930 והוא ממש ממש טוב. קניתי אותו לפני יותר משנה (ואני רגיל כל שנה להחליף) ובנתיים הוא מספיק לי מכל הבחינות וזאת למה ? א. כרגע אנני צריך ואין היצע גדול של קיוסי מידע שעבורם אני צריך את ה WIFI - במידה ואצטרך תמיד אפשר לקנות כרטיס SD שיעשה את העבודה (הכרטיסים הללו מחירם יורד מיום ליום) ב. מבחינת מהירות מעבד - יש לי עשרות תוכניות ומשחקים ואין לי כל בעיה להריץ אותם. ג. חוץ מתוכניות יש לי תמונות,שירים וכו בקיצור כל מה שאני צריך. ד. מימדי המכשיר מצוינים - קטן ונכנס לכיס. ה. הבטריה מחזיקה המון זמן. ו. והכי הכי חשוב - מחיר המכשיר כ 1200-1300 ש"ח ובניתוח של עלות תועלת זהוא המכשיר הטוב ביותר בשוק !!!! (שוב במידה ואינך משתמש בבלוטוט או ב WIFI) מומלץ !!!!!!

r0man

New member
IPAQ 1930

תודה רבה לך לא נראה לי שאני משתמש בזה...אבל יש שם אולי משהו דומה יעני אינפרה אדום או כבל כדי להעביר דברים מהמחשב וחזרה? ותגיד..אם אני כותב שם משהו אני יכול להשתמש בזה גם במחשב בבית...כאילו נניח וכתבתי טקסט,סיפור או כל דבר אחר, אני יכול להעביר את זה לוורד במחשב ולערוך את זה או משהו כזה?

eitanka

New member
1930

התשובה כן זה פשוט לבצע העתק וגרור לדעתי מסמך "מתוחכם" - יתכן שיהו לך קצת בעיות אבל יש תוכנות שמתגברות על זה (כמוclear view word) אבל באופן כללי לא צריכה להיות לך כל בעיה.

r0man

New member
1930

וואלה זה נשמע ממש מצויין...אפשר להעביר דברים מ1930 אחד לשני? וגם הזכרת שיש לך הרבה תוכנות ומשחקים, זה משהו שצריךלקנות עם המכשיר או דברים שניתן למצוא באינטרנט?

eitanka

New member
1930

מאוד קל להעביר כמו שכתבתי לך drag and drop תוכנות יש בלי סוף באינטרנט ובאתרי שיתוף קבצים בפרט. קנה 1930 לא תצטער.

r0man

New member
1930

ועוד משהו, מה אפשר לעשות איתו? כאילו אכפת לך לתת דוגמאות לתוכנות שיש לך ...או להביא לי לינק לאתר שמספר על תוכנות ומה אפשר לעשות איתם...

eitanka

New member
1930

לאחר שתקנה אנסה להעביר לך מספר תוכנות. להלן דוגמאות : תוכנת פתקים שנקרת bug me,תוכנות לצפיה בתמונות, תוכנות PIM (יומן,ספר טלפונים,משימות וכו),מילוןנים,מחשבונים,מפות,הצפנה,שעונים בכל העולם והמון המון משחקים. תתחדש ?

the photograf

New member
לא כדאי...

אתה רוצה להשקיע 1500-1700?? אז תקנה משהו טוב יותר כמו dell x-30 עם 312 מגה הרץ

eitanka

New member
לא מכיר

לא מכיר ולכן אנני יכול להמליץ או לא אבל בכל מקרה 1930 עולה הרבה פחות !!! (בסביבות 1200 ש"ח בלבד)

r0man

New member
התכוונתי

שה1500-1700 יכלול את הפיסי וגם כרטיס זיכרון... אגב במידה והסוללה נגמרת משהו נמחק?

2cookie

New member
תלוי

ב-X30 למשל, אם אתה בוחר להתקין תוכנות רק לזיכרון ה-FLASH ולשמור את השאר לזיכרון הרצה, שום דבר לא ימחק. בקיצור- רוב המכשירים (PPC) היום מגיעים עם זיכרון RAM הנע בין 32 ל-64 מגה בייט שיימחק כשהסוללה+סוללת הגיבוי ייגמרו, וזיכרון ROM בנפחים שבין 32 ל-90 מגה בייט שלא יימחק גם אם לא יישאר לו חשמל.

r0man

New member
ובכרטיס זכרון

אם אני קונה כרטיס זכרון ממנו ימחק או לא? רגע אז זה כמו מחשב רגיל לא?

2cookie

New member
מכרטיס זיכרון לא

וזה עדיין לא כמו מחשב רגיל, כי אתה יכול להתקין תוכנות ולאחסן מידע ב-RAM.

r0man

New member
הטענה

איך אני מטעין? והאם אפשר להטעין תוך כדי שימוש?

2cookie

New member
אתה יכול להטעין באמצעות כבל USB

(לא זה המצורף למכשיר) או בעזרת מטען המתחבר לחשמל.

r0man

New member
עוד שאלה

התוכנות הן אותם תוכנות לכל הפסים או שיש כאלה שמתאימים רק לסוגים שונים? ואיך אני מתקין תוכנות ומשחקים עליו?

2cookie

New member
זה הולך לפי מערכות הפעלה

אבל בעיקרון לא יהיו כמעט בעיות תאימות של תוכנות עם X30. ההתקנה נעשית ב-3 דרכים: 1. העברת הקבצים ישירות למכשיר 2. העברת קובץ CAB למכשיר ופתיחתו מתוך מנהל הקבצים 3. התקנת קובץ INSTALL בעזרת אקטיב סינק.

למעלה