עזרה בבקשה !!!!!!

מצב
הנושא נעול.
עזרה בבקשה !!!!!!

עזרה בבקשה !!!!!!
אז ככה, יום חמישי הבא אני צריכה להגיע לקרית גת, ואין לי מושג איך אני מגיעה.. הסתבכתי עם כל הקוים של קונקס ואגד.. אני יוצאת מהבסיס בבילו בשעה 12.. ומה הדרך הכי יעילה להגיע לקרית גת? אוטובוס לקרית גת דרך צ.בילו.. יש משהו כזה? וכמה זמן נסיעה

הקפצההההההההההההההההההה

עזרה בבקשה !!!!!!
אז ככה, יום חמישי הבא אני צריכה להגיע לקרית גת, ואין לי מושג איך אני מגיעה.. הסתבכתי עם כל הקוים של קונקס ואגד.. אני יוצאת מהבסיס בבילו בשעה 12.. ומה הדרך הכי יעילה להגיע לקרית גת? אוטובוס לקרית גת דרך צ.בילו.. יש משהו כזה? וכמה זמן נסיעה
הקפצההההההההההההההההההה
מישהו יכול לעזור לי?????? פליז !!!!!!!!!

fireman

New member
אני מאתמול לא מצליח לפתוח

אפשר עם 371 של מטרופולין
נסי 371 של מטרופולין
אני מאתמול לא מצליח לפתוח
את האתר של מטרופולין...רציתי לעזור לבחור בשאלה שלו.... ונאדה....לא עולה לי אפילו עכשיו.....

יאיר08

New member
אז ככה:

עזרה בבקשה !!!!!!
אז ככה:
קחי קו 367 של מטרופולין. יש אוטובוסים שיוצאים מראשל"צ ב11 וב12 ויגיעו לבילו תוך 40 דקות בערך ומשם עוד 45 דקות לקרית גת. ואם את ממש ממהרת קחי קו 301 של אגד (כל 20 דקות בערך) לצומת קסטינה ומשם יש מיליון אוטובוסים של מטרופולין ושל אגד שנוסעים לקרית גת.

יונתן32

New member
איך מגיעים מהתחנה המרכזית החדשה

אז ככה:
קחי קו 367 של מטרופולין. יש אוטובוסים שיוצאים מראשל"צ ב11 וב12 ויגיעו לבילו תוך 40 דקות בערך ומשם עוד 45 דקות לקרית גת. ואם את ממש ממהרת קחי קו 301 של אגד (כל 20 דקות בערך) לצומת קסטינה ומשם יש מיליון אוטובוסים של מטרופולין ושל אגד שנוסעים לקרית גת.
איך מגיעים מהתחנה המרכזית החדשה
בת"א לאיזה חוף ים באוטובוס?

מצב
הנושא נעול.
למעלה