עזרה בבקשה

manic_subsidal

New member
עזרה בבקשה

הוטלה עלי משימה להכין את החולצת סוף קורס ( מכים חי"ר ) שנגמר , סוף סוף , בעוד שבועיים . הרעיון עצמו אני לא אוהב אבל אין לי פה זכות בחירה והסלוגן שבחרו לתת לי זה " הקורס הכי מוקפץ " והם רצו שאני אצייר יד שמקפיצה טקילה, אז במקום לצייר רק יד עם טקילה ציירתי 3 רצפים של תמוונות ניסיתי להקפיד על קווים כמה שיותר עבים כדי שיתאים להדפסה על חולצה אבל חוץ מזה אני לא יודע כמה עוד אני יכול לשפר פה, ואני יודע שיש פה עוד הרבה מה לשפר... אז קדימה, תנו עיצות בבקשה D:

i D a N 16

New member
אני הייתי מנסה לתת ליד יותר תנועה..

בתמונה הראשונה היד בלל לא נראית כאילו היא עולה או יורדת..אולי תוסיף קצת קוים כמו בתמונה השניה,רק שיהיו יותר משכנעים..... וגם הייתי הופך את קוי המתאר של השולחן לשני קוים עבים וישרים... בהצלחה

MichalSam

New member
הערה קטנה

ה"סמל" משורטט מדי, ולא מדבר באותה שפה כמו שאר האיור. תנסה לצייר גם את הדרגה ביד חופשית.

manic_subsidal

New member
תודה על התגובות :)

אני שמח שזה הציק לך שהסמל נראה מסורטט ( הוא באמת משורטט ) וזה טוב כי אני רוצה שזה ייבלוט, אחרי הכל זה סוף קורס מכי"ם ככה שרציתי שזה יציק וייבלוט :) מחר צבא אז אני כבר לא אראה עוד תגובות כי אני עוזב לשבועיים של הקורס. אבל תודה על התגובות :)

enbalush

New member
פריימים יפים, אבל...

הקוים די מחורבשים, נראה כאילו ציירת ואז עברת עוד פעם על הקוים והרסת...הלימונים הכי יפים.

למעלה