עזרה בבקשה...

SHMEKadam

New member
עזרה בבקשה...

מי שיכול לרשום לי את הבית של הבית הנוסף בילד ירוק, תודה!

אתה מתכוון לבית מההופעה בחיפה?

אם כן אז.... גם צליל וגם אני ניסינו להבין מה נמרוד אומר שם וזה לא מובן...

The Macker Girl

New member
טוב, זה מה יצא...

מי שיכול להשלים את הסימני שאלה, יבורך! העיניים שלי בורדו, העולם שלי ורוד ??? ???, לא צריך שום אלכוהול בשביל לרקוד יש לי חיוך של מיליון ומשהו דולר כולם שואלים אם זה אני מ"קוקה קולה" אבל אנ'לא מבין בכלל על מה הם מדברים אל תאמין לעיתונים, כי זה הכל שקרים אני לא בא לריב עם אף אחד, יש לי פרח ביד מביא שלום למזרח התיכון, מפה ועד בגדד על שטיח מעופף משפשף את המנורה ומתחרפן כי אני בגובה התקרה כי אני ילד ירוק מתקופת הברוק לוקח את עצמי רחוק כי יש לי ??? עושים עליי מיליונים בפיצוציה ממול יש לי שמה (צ'ק???) קבוע, מתייחסים כמו בחו"ל בגלגול הזה גם ב"הבימה" לא תראה מחזה כזה - אז תנסה את זה! אההההההה אני ילד ירוק

בינדר

New member
כנס

העיניים שלי בורדו העולם שלי ורוד לא צריך שום אלכוהול בשביל לרקוד כי יש לי חיוך של מליון ומשהו דולר כולם שואלים אם זה אני מקוקה קולה אבל אני לא מבין בכלל על מה הם מדברים אל תאמין לעיתונים כי זה הכל שקרים אני לא בא לריב עם אף אחד כי יש לי פרח ביד מביא שלום למזרח התיכון מפה ועד בגדד על שטיח מעופף משפשף את המנורה ומתעופף אני בגובה התקרה אני ילד ירוק עוד מתקופת הברוק לוקח את עצמי רחוק, יש לי שוק אדום עושים עליי מליונים בפיצוציה ממול יש לי שם אשראי קבוע מתייחסים כמו בחו"ל- בגילגול הזה גם בהבימה לא תראה מחזה כזה אז תנסה את זה

EmGee

New member
מאיפה משיגים את ההקלטה של זה?

עדיפות לבעלי מירק/מסנג'ר/סולסיק

למעלה