עזרה בבקשה...

מיקה252

New member
עזרה בבקשה...

אני בת 25 ויש לי חבר כבר 4 שנים והא גדול ממני בשנתיים.אני עדיין גרה בבית עם הוריי ומאוד מכבדת אותם.אבי הוא בן אדם קשה והדומיננטי בבית. מצבנו כלכלי אינו טוב, אין לנו אפילו מכונית ואבי פוטר לפני כחודשיים מהעבודה. ולכן אני עובדת במשרה מלאה ומנסה לעזור כמה שיותר להוריי בכלכלת הבית. אני וחברי מאוד מאוד אוהבים אחד את השני אך הבעיה היא שהוריי מאוד מאוד שמרנים בייחוד אבי, הוא אינו מוכן שנישן אחד אצל השני,שלא נדבר על מגורים לפני החתונה.הוא מאוד מגביל אותי בשעות היציאות כלומר מאוד מקפיד שאני לא אחזור לפנות בוקר הביתה. זה גורם לויכוחים ביני לבין חברי אשר מאוד רוצה לגור איתי אך איני יכולה לעזוב את הבית, אימי מנסה לעודד ולתמוך. מה עליי לעשות? כיצד אוכל לשכנע את אבי שמחשבותיו ופעולתיו פוגעות ומשפיעים על אורך החיים שלי וכיצד עליי לנהוג עם החבר היקר מכל שאני כל כך אוהבת ?

רונתי

New member
כנראה שבשום צורה

יש אנשים שמקובעים במחשבתם ולא יעזור כלום. אולי אם החבר שלך ישב עם אביך ויסביר לו את רצינותו כלפיך זה יואיל קצת אבל אני לא מאמינה שהוא יתן את ברכת הדרך. נסי לגייס אדם שהוא מעריך כמו אח שלו או חבר טוב שלו, שיחד עם אמך ינסו לרכך אותו.

סליחה, אבל....

את כבר ילדה גדולה כדי להחליט מה את רוצה מהחיים שלך, אם תמשיכי כך תהיהי בת 30... 35... 40.... והוא ימשיך להגיד לך מה לעשות... מבינה שהוא אבא שמרן, דומיננטי, מגביל אותך בשעות היציאה... אם היית ילדה בת 15 הייתי מצדיקה אותו... אבל סליחהההההה את בת 25... לדעתי את צריכה לדבר איתו, להעמיד אותו בפני אובדה, את רוצה להישאר בבית כדי לעזור כלכלית אז שיתנו את האפשרות שחברך ישן אצלך ולא תעזבי ותעברי לגור עם חברך... בגילך הייתי כבר אמא לשניים...

adam33

New member
את וחברך

אם החבר שלך תומך בך ואוהב אותך הוא יבין אותך לא ילחץ היכן שלא צריך איני מכיר מקום שבו כתוב שאתם חייבים לגור ביחד עד לחתונה ולכן בנקודה הזו ניתן להתפשר אל תשכחי שאביך אינו נגד החתונה שלכם תמיד תזכרי שנקיטת צעדי דרסטיים שפוגעים בכולכם היא אפשרית רק כשקלו אמות הסיפין וכשאת יודעת שבמעשה אחר יהיו יותר נזקים מכך ולכן תמשיכי בחברותכם תפגשו תאהבו והכי חשוב תכבדו.. כי בסופו של דבר לזכות באימון ובאהבה של אבא שלך זה הרבה יותר יקר וחשוב בהמשך שלך ושל חברך בחיים לא נורא אם תסבלי קצת כעת למרות שזה מציק אבל אני חוזר על מה שהתחלתי אם חברך אוהב אותך ואת אותו ההגבלות אינן נוראיות וניתן להשלים עם כך.. בהצלחה החיזיקו מעמד..

seeyou

New member
אבי אינו מוכן שנישן אחד אצל השני,

אותי זה מתריד דבר אחר כיום את "עובדת במשרה מלאה ומנסה לעזור כמה שיותר להוריי בכלכלת הבית." ברגע שאת והחבר תגורו ביחד המצב הכלכלי של ההורים תשתנה... מה מצבו הכלכלי של החבר? מה דעתו לחתונה?או זה מספיק ש"מאוד מאוד אוהבים אחד את השני"? 4 שנים היה זמן מספיק לדעת מה הכוון של היחסים שלכם "לישון ביחד" זה כבר לא משחק ילדים,מקבל צורה של התחיבות חברתית ולא רק נוחיות מינית. keep smiling יוסי

למעלה