עזרה בבקשה! :(

tofica

New member
עזרה בבקשה! :(

היום בדרכי לחוות הכנף בכפר נטר כדי לגזוז כנפיים לתוכי שלי, הוא התעופף לי. אם מישהו יראה או ימצא קוניור ראש שחור בסביבה, אנא הודיעו לי בפורום או במסרים האישיים. אני מתחננת, וברור שאם מישהו ימצא אותו, הוא יקבל בתמורה כל פרס שירצה. אנא, אני מתחננת לעזרה :( :( :(

נעה גל

New member
אוי. אני מציעה לך לתלות פוסטרים עם

התמונה שלו באיזור שבו הוא התעופף. כדי שאם מישהו ימצא אותו יוכל להודיע לך. איך זה קרה שהוא עף? את לא מסתובבת איתו בתוך כלוב נשיאה?

tofica

New member
:( איזה כאב לב :(

היום הלכתי לאזור הפרדסים בכפר נטר ושוב חיפשתי אחריו וקראתי לו אבל הוא לא באזור, כי אחרת הוא היה עונה לי. יש שם שטחים ענקים של פרדסים. אני אלך כל יום לאזור ומקווה מאוד למצוא אותו. אני שוב חוזרת ומבקשת, מי שיראה אותו בסביבה, בבקשה להודיע לי. חשבתי לעשות פוסטרים ולתלות בכל מקום. מקווה שזה יעזור. תודה בכל אופן :(

התוכית שלי ברחה פעם

באזור הזה, והיא העדיפה את העצים הגבוהים על פני העצים הנמוכים שבפרדסים - אולי כדאי לכוון לברושים שבסביבה.

tofica

New member
זה פשוט נס!!! :) :) :)

חיפשנו אותו ביום שישי ושבת וכלום, וחזרנו ביום ראשון לחפש אותו בלי הרבה תקוות, אבל בכל זאת חזרנו. אני הלכתי להשאיר את הטלפון שלי בחוות הכנף למקרה שיגיע לחווה שיודיעו לי, ובזמן הזה אבא שלי המשיך לחפש את קוני. לאחר כרבע שעה בערך אני שומעת את אבא שלי מגיע לחווה בצהלות: "קוני אצלי, קוני אצלי!". אבא שלי סיפר לי שהוא הלך לחפש אותו במטע האבוקדו ליד חוות הכנף ובעוד כמה מטעים של עצי קלמנטינות, ואז כשהתייאש חזר לעבר החווה ופתאום הוא רואה תוכי ירוק טס כמו מטוס סילון גבוה בשמיים, וישר הוא התחיל להתרגש וקרא "קוני, קוני", שאולי יש סיכוי שזה הוא, ואז התוכי בשמיים התחיל לצייץ לאבא שלי בחזרה (הקול הצורם של התוכים :) ) ואז התוכי נחת על ענף דק על עץ איך שהוא שמע את אבא שלי קורא לו. אבא שלי בא בריצה לעבר העץ ולא הפסיק לקרוא לו "קוני קוני, חכה לי!". וקוני באמת נעצר על העץ וישר אבא שלי זיהה אותו, ואז הוא טיפס על עץ עד שהענפים כבר היו ממש דקים וזה היה בלתי אפשרי, הי חסרים 20 ס"מ בערך להגיע לקוני, ואבא שלי אמר לעצמו שהוא חייב לתפוס אותו והוא משך את הענף האלסטי שפתאום החליק לו, ובכל זאת קוני תפס חזק בענף המתנדנד ולא עזב אותו, הוא רצה שאבא שלי יקח אותו (מתוק שלי), הוא התגעגע ולא הפסיק לצייץ לאבא שלי. ואז אבא שלי מספר שהוא משך את ידו בכל הכוח שיכול היה ועדיין היו חסרים בערך 20 ס"מ ואז הוא קרא לו: "קוני, בוא אליי, תעזור לי", וקוני הלך מטה מהענף הדק ובא לאצבע שאבא שלי הושיט לו, כשהוא עדיין על העץ, תלוי באוויר. כשאבא שלי הגיע אליי לחווה, לא הבנתי מה שאני רואה, חשבתי שאני בתוך חלום. זה פשוט נס, נס מאלוהים, שקוני האהוב שלי חזר אליי אחרי שלושה ימים בחוץ. מסכן, הוא היה כל כך רעב שהוא לא הפסיק לטרוף אחר כך במשך כשעה וחצי... ממי שלי, כמה הוא התפנק וכמה שהוא צייץ משמחה כשהוא ראה את כולנו. תודה אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! זה נס!!!

למעלה