עזרה בבקשה

inbar 123

New member
עזרה בבקשה

עברנו לגור במושב ואתמול נתקלתי בנדל השלישי בתוך הבית . מה צריך לעשות עם זה ? כמה זה מסוכן ? ואיך אפשר להיפטר מהם ? אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד

GUYLI9

New member
אההההה

זה מה שחשבתי שזה..... אבל לא הבנתי למה זה קשור לפורום זוחלים.... (זה באמת לא קשור לפורום זוחלים...) זה הדבר הזה עם ה-30 רגליים נכון? הוא יכול להיות מסוכן???

Nailicq

New member
נדלים

למראת היותם ארסיים אין מקרים מתועדים של מוות מנשיכה. הנשיכה כואבת מאד מלווה בתחושת צריבה קשה. בילים עשוי להביא תופעות אלרגיות נוספות. אין מה לעשות בנושא הדברה, הגנה בעיקר ע"י נעליים סגורות שכן הם שוכני קרקא. הטיפול הינו משכחי כאבים וקירור קל של המקום כמו בעקיצות דבורים. בברכה דוד.

לפי השם אפשר להבין

שיש בו ארס, אבל אני לא חושבת שהוא משפיע על בני-אדם, כי הוא ידוע בתור לא מזיק. חוץ מזה, האם הם נושכים לעיתים קרובות? אני נתקלתי בנדלים המון פעמים ואף-פעם לא ננשכתי. וחוץ-מזה, מתי כבר פותחים פורום חרקים, לא נמאס??

ענת 0000

New member
תפסיק להיתרגש...

בסהכ נדל,לא מתים מזה...דרך אגב אישתי מאד פוחדת מגוקים...אתה מבין...גוקים...אני מגדל נחש בבית ועכברים והיא פוחדת מגוקים,זה הכל פסיכולוגי.

GUYLI9

New member
זה כמו

שההורים שלי לא מסכימים לאוגר אבל יש לנו איגואנה...

T0M3R

New member
אילן אני התנדבתי לפני כמה חודשים

טובים... שלחתי כמה בקשות עם המלצות מכמה מנהלים (יונתן ביניהם) דרך הפורום, דרך אימייל, מה לא, תשובה לא קיבלתי לא שלילית ולא חיובית. ממש אתר "רציני"

gaichuk

New member
קיימת אפשרות של תת פורום .

התת פורום יהיה בפורום זוחלים והקישור אליו יופיע בחלק העליון של הדף עם UNDERLINE כחול. זה לא רעיון חדש. הוא קיים כבר בכמה וכמה פורומים ובחלקם עובד מצויין. שווה להמשיך ולנסות...

למעלה