עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

בנות אני צריכה את עזרתכם גיסתי ריקי(רבקה) שסיפרה לכם פה על הריון שניקלט אחרי טיפול ivf שביעי והיא כרגע בשבוע חמישי. בקיצור היום ירד לה דימום והיא ממש נבהלה מאחר שאנחנו שכנות רצתי אליה והרגעתי אותה , למרות שאני לא בטוחה .אבל זה יכול לקראת לא? אמרו לה שהיא צריכה להרגע ורק אם ימשיך הדימום(מאחר שהפסיק) לבוא לבית חולים. זהו כל כך הרבה לחץ ופחד, וכואבת לה הבטן. אני נסיתי להרגיע אותה מאחר שהיא פולציסטית, שאולי זה השחלות אשמח אם תגידו שיכול לקראת דבר כזה ולא הגרוע מכל למרות שבעלה בא עכשיו הביתה ואולי בכל זאת הם ילכו לבדיקה תודה

נעמה122

New member
במקומה, דווקא כן הייתי הולכת לבדיקה

מה זה משנה, להזיק זה לא יכול. ולהגיד לה להירגע זה נורא קל, הרי ברור שהיא לא תהיה רגועה, כי היא מודאגת. ובצדק. אז שפשוט תלך למיון לבדוק מה קורה. זה מה שהייתי עושה במקומה.

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gifמחול יקרה...

למען האמת, גם אני בעד ללכת ולהיבדק...
גם אם זה לא אומר כלום וגם אם דרך הטלפון כל הרופאים אומרים להירגע, קשה לי להאמין שהיא ממש בנירוונה עכשיו...
אז חבל על המתח והלחץ, ואני חושבת שהייתי מתעקשת לעשות בדיקה ולדעת שהכל בסדר...
מאחלת שיהיה רק טוב
, ושהכל ימשיך לעוד 8 חודשים עגולים ותקינים!

פשוט הרגשה לא נעימה

טוב תודה בכל זאת עכשיו בעלה איתה והם יטפלו במצב ויחליטו מה לעשות בכל מקרה אני נסיתי להרגיע אותה, זה מה שידעתי לעשות באותו רגע בגלל שאני שייכת לפורום הזה ואני מרגישה בנוח לדבר פה פשוט שאלתי בכל מקרה אני יודעת שחשוב לכם לדעת.... מקווה לטוב ואני מקווה שהיא תרד מהמיטה היא תעדכן

נועם@בת

New member
את מרגישה בנוח

חשבת על כל אלה שמרגישות מאוד לא בנוח? דיוני הריון מקומם בפורום הריון, נקודה
. נועם

סליחה?..............

אני באותה סירה עם כל הבנות כאן אני אוהבת אותם ומרגישה שאני יכולה לדבר איתן על הכל משהו בראש ובבטן אמר לי לכתוב לחברות שלי כאן שעונות לי תמיד,גם אם אני נסחפת ברגשות. למרות שעדיין לא התחלתי טיפול-וזה יגיע בקרוב וממש לא רציתי לפגוע באף אחת, אם כן ברור שאני מתנצלת רק אל תשכחי שכל אחת שופכת את השאלות שלה ולפעמים את הלב ואף פעם אסור לשפוט בן אדם שהוא תחת לחץ נפשי זהו ,פשוט נורא דאגתי אז שאלתי ושוב בחיים לא היתה כונה לפגוע

רציתי להרגיע

הכל בסדר היום בבוקר ראו דופק בכל מקרה בקרוב אצל כולנו אוהבת אותכם מאוד

טוליקי

New member
מייד למוקד. לראות אותם באולטרא

ולהירגע אל תפחדו להטריד. בשביל זה המוקד קיים !

רוית ב

New member
תפני לפורום השכן יש עוד בנות במצבה

וישמחו לענות לה שם. צריך להתפלל.

למעלה