עזרה בבקשה!!!

עזרה בבקשה!!!

אני מחפשת אתרים למציאת תווים לפסנתר או לגיטרה למשל תווים של דרים ת'יאתר או סימפוני X תודה!!!!!

גלעד1987

New member
אם תשיגי את התוכנה

Guitar Pro, ישנו אתר מעולה - www.mysongbook.com שבנוסף לטאבים ותווים גם מנגן בתוכנה הנ"ל את התווים א יך שהם צריכים להישמע. תווים יהיה לך קשה להשיג באתרים רגילים ללא תשלום, בדרך כלל יש רק טאבים לגיטרה במקומות כאלה, אם את מעוניינת ישנם אתרים בתשלום שכן נותנים תווים. אם כן, תגידי לי ואני אחפש. אם את בכל זאת רוצה טאבים לגיטרה (לא תווים): www.guitartabs.cc www.olga.net בהצלחה!

תודה!

המממ אני אוותר על התשלום... למה יש באינטרנט רק טאבים? מה כל כך לא טוב בזה ? ולמה אין תווים רגילים? תודה על העזרה אבל בכל זאת

CallMeCavanaugh

New member
מה רע בטאבים

טאבים, בניגוד לתווים, לא אומרים איזה תו לנגן בכל זמן נתון, אלא פשוט אומרים איפה להניח את האצבע. יש לעניין שני חסרונות עיקריים: הם לא מסבירים איזה תו מנגנים בכל זמן נתון, ובוודאי שלא באיזה סולם מדובר. בנוסף, בכלי כמו גיטרה יש מספר אופציות לנגן כל תו, והטאב מציג רק אחת מהן, ולא תמיד את האופציה הטובה ביותר. עוד חסרונות של טאבים הם שהם לא כוללים זמן, ולכן אי אפשר לנגן מהם בלי לדעת מה בדיוק מנגנים, ושדינמיקה, שנכנסת בצורה טבעית לתווים, היא מאוד זרה לטאבים. בקיצור, מדובר בפורמט גרוע ולא מומלץ בכלל למי שרוצה להבין מה הוא עושה, ולא סתם ללמוד בעל פה את היצירה.

TheFox7

New member
יש לזה פיתרון...

נתקלתי בשבוע שעבר בתוכנה שהופכת טאבס לתווים וגם מתאימה את הסולם לפי הכלי: פסנתר/גיטרה/חליל וכו... הבעי ההיא שאני אל זוכר איזו תוכנה את, מחר אני יוכל לברר למי שמעוניין..

CallMeCavanaugh

New member
לא ממש

לרוב טאבים לא כוללים שום הנחיות שקשורות לזמן, ולכן אין לתוכנה על מה להתבסס כשהיא הופכת את הטאב לתו. היא יכולה לכתוב איזשהם תוים, אבל זה לא אומר שהם יהיו מדוייקים.

MajorWinters

New member
אבל יש בזה משהו טוב../images/Emo19.gif

אם כבר מכירים את השיר, טאבים יכולים להיות דבר מצוין. זה כאילו כלי עזר כדי למצוא לבד, והרבה גיטריסטים מוצאים לבד. כך שזה נחמד!

CallMeCavanaugh

New member
נכון, אבל

לא כל הטאבים הם ל Guitarpro. רוב הטאבים שמסתובבים באינטרנט הם קבצי טקסט פשוטים. וכמו שאמרתי, לרוב אין יחידות זמן, זה לא שאין אותן אף פעם.

meandmeandme

New member
עוד שיטה שראיתי

היא למעשה לציין משך על ידי המרווח בין טאב לטאב. נתון שכל "-" שווה שש-עשרית אז אם יש 2 ואחריו 3 "-" מדובר ברבע. זה יכול להיות קצת מעצבן במשכים ארוכים שצריך להתחיל לספור, אבל אחרי כמה זמן אפשר להתרגל.

CallMeCavanaugh

New member
ושוב, זה לא תמיד כך

יופי שאתה יכול לעשות טאבים שיראו כך, אבל זה לא אומר שכל הטאבים יראו כמו שאתה מציע. השאלה הייתה על טאבים קיימים, לא על הכנת טאבים, ולכן לא ממש משנה שאפשר לעשות טאבים שכוללים יחידות זמן ב Guitar Pro או שאפשר לסמן כל 1/16 ב "-". בסופו של דבר, רוב הטאבים שמוצאים ברשת לא עובדים ככה. זה כמו לומר שאפשר לבנות מכונית עם גלגלים שמסתובבים ב90 מעלות, ואז אפשר לחנות בקלות. כן, אפשר לבנות מכונית כזאת. מישהו בונה אותה? היא רלוונטית לדיון על מכוניות קיימות?

Tהה הבנתי

טוב בעיקרון כל השירים שאני מחפשת הם בישביל להכין למתנת יומולדת למישהו את השירים האלה שהם מין שירים "שלנו" והוא מבין במוסיקה ומנגן על פסנתר ועל גיטרה.. אז אתם ממליצים כן להוסיף בחוברת טאבים למרות שזה לא הכי איכותי אבל זה מה שיש? (ושוב הוא מכיר את השירים וכם אני מצרת לחוברת דיסק עם השירים)

TheFox7

New member
רעיון יפה מאד ../images/Emo23.gif

כל הכבוד על ההשקעה

10x :)

נראה אם יצא לפועל..בנתיים הרעיןו הגאוני שלי (נגיד) היה פשוט להוריד תוכנה שהופכת מידי לתווים ולעשות הרבה קופי פייסט כדיי שיצא מיזה תווים :)

Rudess

New member
יצאה חוברת חדשה של קלידים של דרים

ג'ורדן רודס הוציא חוברת חדשה לקלידנים בלבד עם תווים לקלידים לשירים של דרים ת'יאטר מכל האלבומים. את מוזמנת בהחלט לרכוש זאת. זה עולה 25 דולר, אך זה מאד שווה כי התווים מדוייקים במאה אחוז.

למעלה