עזרה בבקשה...

ShOhAm TT

New member
עזרה בבקשה...

יש לי כמה שאלות.. 1. מה התצרוכת דלק של פורד פוקוס שנת 2001 ??? 2. איך אני יכול למקם רמקולים בפורד פוקוס - הרי אין מקום מתאיפ מאחורה החגורה מפריעה . ???? 3. איפה אני יכול לקנות מדבקות לרכב- מדבקות חיצוניות שמדביקים על הרכב מבחוץ ...????

lironl40

New member
מדבקות אתה יכול להשיג....

מדבקות חיצוניות לרכב אתה יכול להשיג באוטו דיפו. יש שם את כל הסוגים ויפים. הקטע הוא להדביק את זה כמו שצריך ושיצא יפה.

מוטציה1

New member
נצל"ש - אוטו דיפו

היכן ניתן למצוא את רשימת הסניפים שלהם? לא מצאתי אתר שלהם ברשת. ואם אין רשימה, היכן יש סניף באיזור השרון ומרכז. תודה. "קשה להיות מוטציה
"

ShOhAm TT

New member
תודה על העזרה הזו ,אבל

מישהו יודע אם המדבקות נדבקות בחשמל סטטי או בדבק ? מישהו יודע מה התצרוכת דלק של האוטו ( פורד פוקוס ) נפח מנוע 1600 ?

קח בחשבון...

שעם הזמן המדבקות הללו מתייבשות בשמש, ואחרי שהם הופכים לבלוים ומכוערים תצתרך לקלף אותם יחד עם הצבע של הרכב. עצה שלי, רד מזה.

בקשר לתצרוכת דלק בפוקוס...

נראה לי, לא בטוח בכלל שבתוך העיר זה 1:8 ומחוץ לעיר זה 1:14 אבל אני ממש ממש לא בטוח, אם מישהו יתקן אותי, בשמחה

lironl40

New member
סניפים!!!

אני גר בחולון ואני יודע שיש להם סניף באזור התעשיה ליד חצי חינם החדש. אז אם אתה גר קרוב אתה תידע איפה זה. ובקשר למדבקות בחיים לא שמעתי על מדבקות שנדבקות בחשמל סטטי אבל המדבקות האלה זה מדבקות רגילות עם דבק. אתה מקלף את החלק הלבן ומדביק זהו... מקווה שעזרתי ביי

למעלה