עזרה בבקשה?

alcoholica

New member
עזרה בבקשה?

קיבלתי מחבר ערכה להכנת קוקטיילים (נראה לי) בערכה יש : מיכל כסוף מתכתי (נראה כמו כוס גדולה) מיכל דומה לו רק יותר גבוה מזכוכית שבקצה שלו יש פס גומי שחור ועליו כל מיני סימונים ושמות של משקאות כלי למדידת שוט או חצי שוט (את זה זהיתי לבד) ועוד ידית כזאת עם קצה בצורת עיגול גדול כשבאחד הצדדים של העיגול יש קפיץ כזה שמקיף את העיגול שאלותי הן: מה זה? איך משתמשים בזה? ואיזה קוקטיל עם מרטיני אפשר להכין בזה? איזה קוקטילים אפשר להכין בזה בכלל

lior135

New member
תשובות

מיכל כסוף מתכתי: שייקר ידית כסופה - מסננת (julep) הכלי למדידה נקרא ג'יגר והמיכל הגדול הוא כנראה כוס מדידה. אפשר להכין עם זה כמעט כל קוקטייל.

alcoholica

New member
קודם תודה רבה

גם אני חשדתי לגבי השייקר אבל זה בלי מיכסה אז איך אני מנער ?

Crazy_Bitch

New member
לדעתי...

הכוס זכוכית והשייקר יכנסו אחד לשני ותוכל לשקשק להנאתך...

siete

New member
זהו בוסטון שייקר

כדי להשתמש בו, שמים קרח ואת המשקאות בתוך אחת הכוסות (לא בטוחה איזה), סוגרים היטב באמצעות הכוס השניה - משקשקים. בגלל הקור שנוצר בפנים נוצר תת לחץ והכוסות נדבקים זה לזה. דפיקה קלה על הכוס מברזל תשחרר את הסגירה. אחרי שפותחים, ניתן לסנן את המשקה מהכוס באמצעות המסנן ההוא עם הקפיץ. ככה שהקרח לא עובר. יש אנשים שמאד אוהבים את הבוסטון שייקר.

Pedro Ximenez

New member
לא צריך מסננת../images/Emo70.gif

כשמסיימים את הקוקטייל אז פשוט פותחים את השייקר כך שנוצר חריץ צר בצדו האחד כשדרכו מוזגים את המשקה לכוס...בהצלחה!!!

למעלה