עזרה בבקשה!

שקסי

New member
עזרה בבקשה!

מחר בשטאז (התמחות) שלי בליצנות הרפואית אני רוצה לעשות ג'יני... עכשיו אני צריכה כזה דבר- תציעו לי רעיונות לחלומות שאפשר להגשים ואיך- כמו למשל- אני רוצה להיות עשיר- נותנים מטבעות שוקולד אני רוצה להיות מפורסם- מוציאים מצלמה ועושים לו קטע שהוא הכי מפורסם בעולם... אני רוצה להיות בריא- ? אין לי מושג איך מגשימים את זה... אבל בטח נוציא סוכריות צבעוניות- לוקחים שתיים בבוקר שתיים בערב ואחת לאמא ועם הרבה הרבה חיוכים- מבריאים! יש לכם עוד רעיונות- בבקשה שתפו אותי... הכי מהר שאתם יכולים!! תודה רבה רבה - אוהבת המון- עדי הקטנה...

kedeman

New member
המממ......

אני רוצה להיות גרעינר!! נותנים לו חולצה כחולה ו-5 שקלים בחודש אין לי ממש רעיונות לכל מני חלומות להגשים..... אני מאמין שגם ככה את יותר יצירתית ממני

S a l i t

New member
עלה לי אחד בנתיים

אני רוצה להיות מלך/ מלכה - להביא למישהו כתר+שרביט אני ינסה לחשוב על עוד..

taltoolit

New member
היי דיד טוב אני אנסה

אני רוצה להיות זמר- יש תמקרופונים האלה שעושים הד וסתם להדפיס במחשב תעודת של חוזה הקלטות עם איזה לוגו של הד ארצי או משהו ולהשאיר קו כזה כדי לכתוב את השם אני רוצה להיות שחקנית - אפשר להכין משהו דמוי תסריט כזה אם דיאלוג או משהו אבל שיהיה מצחיק כזה שיגרום לה לחייך ולעטוף את זה בסרט שזה נכתב כאילו במיוחד בשבילה אני רוצה להיות מפורסם- בנוסף למה שאמרת אפשר גם לבקש חתימות וכאלה. אממ אני רוצה להיות כוכב כדורגל- אז נגיד אם את יכולה להשיג איזה מדים של איזו קבוצה או להכין חולצה של אני הכוכב מספר אחת או משהו דומה טוב זה מה שעלה לי כרגע מקווה שזה עזר במשהו

שקסי

New member
תודה רבה תכוכלם!

אממממ ראיונות נורא יפים אבל כל דבר צריך להעשות בשניות... ואין זמן להכין את כל הדברים האלה מה גם שלא יפה לתת משו מתנה לילד ולא לתת משו אחר לילד אחר... שטויות! תודה בכל זאת! שמרתי בזיכרון!

fresh mishmesh

New member
חלומות...

אני רוצה לעוף- מביאים מישהו חזק שיטיס אותו ברחבי החדר, אווירון כזה כמו שעושים לילדים הקטנים אני רוצה להיות אסטרונאוט- מכינים קסדה מגניבה כזאת וחליפה עם כפפות ענקיות ופזרים כוכבים בחדר אני רוצה להיות רופא- תבקשי מהאחות שתיתן לילד רק להגיש למישהו נגיד איזה כדור שהוא צריך לבלוע... ולהלביש את הילד בחלוק לבן ולשים עליו סטטוסקופ נו סתם שטויות... אין לי עודף יצירתיות

tuty fruty

New member
גם לי יש רעיונות

מצטערת עם בטעות אני ירשום את אותם דברים חזרתי מהצעדה ורק קראתי את ההודעה הראשית אני רוצה להיות רופא- יש בכל חנות ילדים ערכת רופא תקנו אחת אני רוצה להיות סופר- תקנו מחברת ותעטפו אותה יפה ותבקשו ממנו לכתוב שם את כל הסיפורים שלו. אני רוצה להיות רקדדנ/ית - תכינו מכל בד מעין חצית של בלרינות.. (טוטו למבינים עניין.. או שתקנו מחזיק מפתחות של נעלי בלט...

מאוו Boaz

New member
לי יש שאלה ממש טובה..

למה את לומדת ליצנות רפואית?!?! מה? את פאטץ' אדאמס?? מה נסגר איתך ילדה?

שקסי

New member
או שאלה תובה! הכוונה לבעז...

למה אני לומדת ליצנות רפואית: יש בעיה אצלנו בארץ ובכלל בעולם שאנשים עצובים וכועסים ולא מאושרים- מתי שהם במצב הזה המערכת החיסונית שלהם קורסת...ולא משנה אם הם חולים- אם יהיו חולים בגלל זה... אני רוצה להביא אושר לעולם- זאת השליחות שלי-לכן... הלכתי ללמוד ליצנות רפואית... הליצנות הרפואית היא דרך ריפוי בעזרת צחוק המאפשרת ע"י חיוך הזרמת הורמונים מיוחדים למוח שגורמים למערכת החיסונית להישתקם ולהיות פחות הרוסה... אני לא פאצ' אדאמס- הלואי שהייתי אני מעריצה את הבנאדם הזה יותר מכל בנאדם בעולם! וכן אני ילדה ולא אמורה עדיין לעשות תואר אבל מה לעשות שיש חלומות צריך להגשים אותם.... או לפחות לשאוף אליהם... עניתי על כל השאלות?? יש לך עוד שאלות! הרבה אהבה והכי חשוב תחייך- עדי הקטנה...

למעלה