עזרה בבקשה מישהוא יכול להפנות אותי לאתר שיכול לחדש לי קצט על תרגילי פויז?
1 1סוריקטה New member 31/3/04 #1 עזרה בבקשה מישהוא יכול להפנות אותי לאתר שיכול לחדש לי קצט על תרגילי פויז?
E eiraz New member 31/3/04 #2 אתר אתר מעולה ללימוד תרגילים ובכלל לידע על פויז לעוד שאלות ותרגילים את/ה מוזמנ/ת לרשום לי בפרטי עילם רז
אתר אתר מעולה ללימוד תרגילים ובכלל לידע על פויז לעוד שאלות ותרגילים את/ה מוזמנ/ת לרשום לי בפרטי עילם רז
1 1סוריקטה New member 3/4/04 #4 תותה אבל אני מכיר את האתר. מצאתי בו רק סירטונים שלא ממש עוזרים לי הרבה וגם לא כולם ניפתחו לי. אתה יודע אולי על עוד אתר כזה?
תותה אבל אני מכיר את האתר. מצאתי בו רק סירטונים שלא ממש עוזרים לי הרבה וגם לא כולם ניפתחו לי. אתה יודע אולי על עוד אתר כזה?
E eiraz New member 3/4/04 #5 בדקת ב... בדקת בחלק של השיעורים? (free lessons)- (poi lessons) עם כן אז תשלח לי הודעה פרטית ואני אדריך אותך בעצמי בכתב או בטלפון כבר עשיתי את זה בעבר אז אין בעיה אתה לא תיפול עליי תודיע לי מה נסגר עילם
בדקת ב... בדקת בחלק של השיעורים? (free lessons)- (poi lessons) עם כן אז תשלח לי הודעה פרטית ואני אדריך אותך בעצמי בכתב או בטלפון כבר עשיתי את זה בעבר אז אין בעיה אתה לא תיפול עליי תודיע לי מה נסגר עילם