עזרה בבקשה !

tapuzx

New member
עזרה בבקשה !

אחרי 6 ימים של 4 גונל ועוד 7 ימים של 4 מנוגון הזקיקים היו תקועים וה E2ירד. נתבקשתי להזריק עוד יומיים 6 אמפולות של מנוגון. הבדיקה הראתה שמשהו זז (הזקיקים גדלו קצת וה E2 עלה). היום הרופא אמר לי להזריק עוד יומיים 6 אמפולות מנוגון (כל זה יחד עם צטרוטייד). אני מאד מוטרדת. כרגע יש לי 4 זקיקים שהגדולים 17 וה E2 בערך 800 ביחידות של אסותא. האם מישהי הזריקה כמויות כאלו של הורמונים ? האם זה לא יכול להזיק לי ???

לא מבינה, אבל אנסה לעזור

בספר "פוריות מאלף ועד טף" של ד"ר איתי בר חוה, הוא כותב שנשים מזריקות בדרך כלל 3 אמפולות של גונדוטרופינים (כלומר, מנוגון, גונל ושות'). והוא מוסיף וכותב: 2 אמפ' לאלו שמגיבות היטב או 4 ומעלה לאישה המגיבה חלש. כך שנראה לי שש אמפולות זה אומנם הרבה, אבל זה הגיוני. בכל מקרה, תזריקי רק יומיים, כך שלא נראה לי שזה מה שיעשה את ההבדל - כלומר, אם את סומכת על הרופא, לכי על זה. מקסימום זה יביא לך הריון... בהצלחה!

העין ה 3

New member
אני מזריקה 6 מנוגון

ויש לי חברה שהיתה מזריקה 12 ביום!!! (6 בבוקר ו-6 בערב).

s h i r a 3 0

New member
E2 של 800 יחידות באסותא זה

נראה לי ממה שאני יודעת די תקין ולא בסכנת גירוי יתר ואת בטח תחת מעקב ותלכי שוב לאולטראסאונד ביום ראשון, כך שלא כדאי לדאוג המון. מחזיקה לך אצבעות להמשך הטיפול.

tapuzx

New member
תודה, ובנוסף -

תודה, חזרתי לנשום קצת. הייתי כ"כ בלחץ ! אני סומכת על הרופא ועדיין - דואגת. בכולופן יוצא שאני אזריק סה"כ 18 ימים. זה נשמע הגיוני ? והאם ביציות שמתפתחות כ"כ לאט ונתקעות בדרך עדיין יתכן שהן תקינות ? והאם הכמויות של ההורומונים לא ישפיעו לרעה על התגובה בפעמים הבאות (אם אצטרך ?). שוב תודה. אתן נהדרות.

למעלה