עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

מישהו או מישהו יכול להביא לי משחק או שניים בנושא של שלושת דתות: יהדות,נצרות,איסלאם.. משחקיםן שקשורים או שמתקשרים לנושא. יום טוב ותודה

S a l i t

New member
נצל"ש

אני צכה תכתובת של שרון שלו מיבול עזרה מישהו?

שרון שלו

מספיק מושב יבול דואר נע הנגב... יש איפשהו באינטרנט שאפשר למצוא מיקוד אם תתקשרי אלי אני אביא לך את המספר שלה...

אממ אריק

לפי מה ששמעתי יש לך עבר תנועתי.. יש לך איזה משחק להביא לי בנושא? זה ממש חשוב בתודה גיא

טוב רוז'יוינסקי אני ישאל תמדריכים

שלי אם יש להם רעיון, ואת הטלפון שהייתי צריכה ממך השגתי כבר, בן הביא לי אתמול אבל בעיקרון ההמלצה שלי זה לעבור על ההבדלים והדמיון ביניהם בצורה יצירתית פשוט וגם לבדוק תידע שלהם גם בדת שלנו וגם בשתי הדתות השונות. אגב באיזה כיתה הם? אה וגם תחרות זה טוב! אבל מה אני בכלל מדברת אני כולה טרומפית אין לי מושג או ניסיון עדיין

קשתונה

New member
עמבה...:)

יענו כזה שכמו שעושים חניך מדריך גרעינר... שעושים אבניירומספריים ומי שמנצח עולה שלב.... קינג אלפנט...או...צפרדע מלך משו כזה.... שזה כמו נשיא נשיא רק עם תנועות של חיות... אז עושים משהו של דתות... סלט פירות...(הרוח נושבת הישן...) שאתה מחלק ל- ערבי יהודי נוצרי ערבי יהודי נוצרי....סלט דתות!

קשתונה

New member
קח את שלושת המשחקים האלה

ותלביש את זה עליהם מה לא ברור?:) אמבה (סליחה!)- יש כמה דרגות...כולם מתחילים מדרגה מסויימת..שזה קצת בעייתי כי איך מחליטים מי מעל מי או מה? אפשר לעשות את זה גם באופן שרירותי...ואז נגיד יהודים הכי למטה (שלא יגידו שאני גזענית...עם אנטישמית אתמודד כבר..) אז שני יהודונים (חח) עושים אבניירומספריים ואז זה שמנצח הופך להיות נניח מוסלמי...ואז שני מוסלמים עושים אבניירומספריים ואז זה שמנצח הופך להיות נוצרי ...וכן הלאה וכן להאה אפשר גם לעשות שיעי דרוזי ועוד כל מני דתותו כדי שיהיה משחק ארוך... קינג אלפנט: כל משתתף מחליט על על חיה שהוא רוצה ועושה תנועה שלה...ואז מתחילים לשחק (כמו המשחק נשיא שניא, להפיל את הממשלה, מצחצח נעליים או איך שלא קוראים לזה אצלכם) ואז כל אחד עושה תנועה שלו ותנועה של החיה שהוא בחר...ככה עד שמישהו נפסל..זה שנפסל הופך להיות החיה האחרונה... המטרה היא להפיל את ה"קינג אלפנט" (מלך פיל ואין לי כח להפוך לאנגלית) כשזזים כיסא החיה נשארת עם הכיסא... אפשר לעשות את זה...רק עם דתות (לא חסרות דתות בעולם! ) וסלט פירות זה אתה מחלק את כולם ל- תפוח תפוז תות אפרסק תתפוח תפוז תות אפרסק תפוח תפוז תות אפרסק ומישהו עומד באמצע ומוציאים כיסא אחד ואז תמיד מישו עומד באמצע ואז הוא אומר: תות! אז כל מי שהוא תות צריך לתפוס מקום אחר ומי שנשאר אחרון בלי מקום אומר פרי חדש... זה רק עם דתות! ואפשר להגיד סלט פירות..או במקרה שלנו סלט עדות...:) שכולם קמים ומתחלפים

תמיד אפשר לעשות משהו עם בדיחות

יהודי ערבי ונוצרי הלכו ברחוב/טסו במטוס/טסו בבלון פורח פתאום באה מכשפה...

אין כותרת

יהודי רוצה חיים= רוצה שלום= אוהב לחיות נוצרי=אמריקה= עוזרים לנו לחיות מוסלמים= שהידים= מוות= עקירת ישובים אם אתם באמת אוהבים אטת תנועת בני המושבים ואת הישובים, למה אתם רוצים לעקור אותם או לתת אותם לערבים???.. אם אתם אוהבים את המושבים -- פשוט אל תיהיו שמאלנים.. זאת תיהיה פעולה ברורה ומובנת!

MatanTyler

New member
לא

היא לקחה כמה רעיונות מ"מיין קאמפף". אני מצטער אם זה מעליב אבל זאת רק גזענות

א ל ו ש ה

New member
מה זה????

אל תהיו שמאלנים?????? סליחה, התנועה שלנו היא לא שמאלנית, אבל כל הרעיון בתנועה א-פוליטית הוא שמחנכים לחשיבה- אף מדריך לא אמור להעביר לחניכים שלו את הדעות הפוליטיות שלו!!!!! שהחניך יגבש דעה פוליטית משלו!

קשתונה

New member
אבוי לחניך שיקבל פעולה כזאת!!!!!!!

לא מקנאה בחינוכו הקלוקל! אסור לך! ואני לא אומרת זו דעתי או מה אני ממליצה...אני אומרת אסור לך!!!!!! לעשות פעולה כזאת... אסור לך להציג עמדה כזאת!!! א. גזענית...כן גזענית! ב. דעה אחת נחרצת! אם את מציגה את זה תציגי צד שני ושלישי ורביעי על כל פניו! אל תחליטי כלום תני לחניכים לחשוב... גם אם הם בכיתה ד... לא עניינך דעתם הפוליטית...יש לך את הזכות לחשוף אותם...יש לך את החובה לתת להם לבחור! אם היית מדצית שלי והיית אומרת לי שאת עושה פעולה כזאת ברצינות ובכוונה שעומדת מאחורי זה....? הייתי מעיפה אותך מההדרכה... אסור לך! חוצמזה שיש גם ימנים בעד פינוי עזה...איך אני איתך? ועל גופי אני יכולה להעיד שלא חייבים להיות שמלאנים מוצהרים בשביל להיות בעד פינוי התנחלויות ועזה....כי לדעתי האישית המקום הזה של ההתנחלויות והישובים בעזה הוא מקום של לעבור על הגבול ואי ציות לחוק אני אהיה ימנית קיצונית ואני אחשוב ככה...סבבה? יופי...הצלחת להרתיח אותי לפני השינה:)

למעלה