עזרה בבקשה

ווי ווי ווי אנשים ל-ה-ר-ג-ע!!!!

1 שום דבר שתגידו לא באמת ישפיע עליה אני מקווה שזה ברור 2 בתור אחת שמכירה את חן היא לא באמת חושבת ככה, ערבים משעשעים אותה והיא בעצמה משחקת אותה שהידית 3 אנשים זה היה ב-צ-ח-ו-ק וציניות מוחלטת ואם זה לא מצחיק אותכם מה לעשות? היא לא מכירה אותכם ולא יודעת מה כן או לא משעשע אותכם 4 היא לא מדריכה מה אתם רוצים ממנה?! היא כולה טרומ"פית וגם כשהיא תיהיה שנה הבאה (ותרצו או לא- אני סומכת עליה שהיא תיהיה!) היא לא תעביר פעולה כזאת, היא משוגעת אבל לא מטומטמת!!! 5 כל שטות שהיא אמרה פה נובע משיעמום של להתקע לבד בבית 3 ימים כשכל החברים שלה בטיול 6 חן אל תקשיבי להם!!! 7 יודעים מה? יש לכם דעה? תגידו! בסדר זה לא היה לעניין מה שהיא כתבה אבל אתם צריכים התקיף אותה? אתם אשכרה חושבים שהיא לא יודעת כל מילה ומילה ממה שכתבתם ואולי אפילו חושבת ככה?! 8 אני חוזרת - זה היה בצחוק!!! ללא שום כוונה שגיא באמת יגיד את זה לחניכים שלו (אהם אהם מן הסתם הגיון פשוט אנשים!) ואתם לא צריכים להתייחס לזה ברצינות!!!! זה לא מצחיק אבל אז מהההה וכן אני מודעת לזה שההודעה ארוכה ואני מדברת המון? כן נו מה לעשות אתם מתקיפים חברה שלי, עכשיו חזרתי, ועכשיו אני יגן עליה!

kedeman

New member
זה הרבה???

אני כותב יותר בדרך כלל בכל אופן אני השתדלתי שלא תהיה התקפה (לא מאוד בהצלחה... אני יודע) ואני לא מכיר את חן מספיק כדי לדעת אם היא תעביר פעולה כזאת לחניכים שלה ואני לא מכיר אותה מספיק כדי לדעת אם היא צינית או מתכוונת לזה ברצינות...

נכון הוא לא והוא גם לא טען שכן

אז הנה - הסברתי מסכנה חן לא היה לה פה אף אחד שיעיד על השטויות האלה אז הנה חזרנו והבהרתי כמה דברים

למעלה