עזרה בבקשה

only me4

New member
עזרה בבקשה

היי אני לא בטוחה שכתבתי ת'הודעה במקום הנכון אני די חדשה כאן אבל לפי השם של הקהילה לא נראה לי שטעיתי אז אם אתן יכולות לעזור אני אשמח... :/ קיצר...אני בת 16 ורציתי לשאול דבר כזה: באיזה דרכים ניתן להסיר שיער בקו ביקיני? ניסיתי עם קרם להסרת שיער וגם לגלח אבל אחרי מספר ימים מופיעות לי נקודות אדומות באזור אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש... only me :)

i l i

New member
מממ... זה דיי פשוט האמת...

לכי לקוסמטיקאיות שמתמחות בדברים האלו.. והם מקצועיות אז זה ממש בסדר.. הרבה חברות שלי עשו את זה כבר..

אבי856

New member
טיפול

יש לייזר . ואם את מגלחת תנקי את הלהבים באלכוהול ואחרי הגילוח תשימי אלוורה אל תיבהלו יש לי 4 אחיות

jazinka

New member
אפשר גם עם שעווה ...זה די פשוט.

אמנם זה עושה בהתחלה נקודות אדומות אבל אחרי יום יומיים זה עובר, וזה נשאר חלק ליותר מ-3 שבועות (אבל האמת שזה תלויי יותר בגדילת השיער אצל כל בן אדם), חוץ מזה את גם יכולה לעשות את זה בעצמך וזה זול. חשוב רק לזכור שזה די כואב בפעמים הראשונות (אח"כ זה לא כואב במיוחד)

ODana

New member
גם אני עושה עם שעווה

אבל אצל קוסמטיקאית, ואז האדומים נעלים ממש ממש מהר, כי היא מקצוענית אמיתית! פעם הייתי עושה בפינצטה, אבל אין לי סבלנות לזה יותר..

p r u d e n s

New member
בקו ביקיני?../images/Emo182.gif|מרי|

בביקיני אני לא עושה
אבל אני עושה ברגליים, ולמרות שזה סיוט מתמשך- שעווה. אם את עושה את זה אצל קוסמטיקאית אז היא מורחת לך קרם אחר כך וזה ממש מרגיע! והמלצה שלי-תביאי ספר, או תמונה של מרי, ותנסי להתרכז בזה כשהיא תולשת.

למעלה