עזרה בבקשה!

L i l o s h

New member
עזרה בבקשה!

מישהו יודע איפה אפשר לעשות צניחה חופשית באיזור המרכז והדרום (חוץ מבונים כי זה רחוק לי) תודה, לילוש.

s hila

New member
יש בארץ רק 2 מועדונים...

חוץ מהבונים יש בדרום -שדה תימן. סקייכיף שמו.

L i l o s h

New member
תודה, אבל...

בשדה תימן עובדים רק בסופ"ש ולא באמצע השבוע. והבונים קצת רחוק לי. חוץ משני אלו -אין עוד?

L i l o s h

New member
אני מיואשתתתתתתתת

אני רוצה להפתיע את בן זוגי שנורא אוהב ספורט אתגרי במתנה מיוחדת ליום הולדתו . חשבתי על צניחה חופשית , מישהו יכול להמליץ לי על משהו נוסף שכדאי לעשות וכמובן את המיקום שבו ניתן לעשות זאת. אשמח אם תעזרו לי, אני מיואשת ולא מבינה כלום בנושא! לילוש

s hila

New member
תראי..

הבונים זה לא בסוף העולם. אני גרה מראשון...ויפה מאוד אני מסתדרת בלי אוטו (תודה לכולם) ומגיעה לשם כמעט כל יום. אז תעשי טיול קטן..יש אחלה נוף שם ואין ליעל מה להמליץ לך מלבד צניחה חופשית. חבל להפסיד את זה רק בגלל המיקום. אני לא יודעת איפה את גרה..אבל שעה נסיעה (או אפילו קצת יותר) בהחלט שווה את זה!

L i l o s h

New member
אני גרה באשדוד. והבעיה היא לא רק

הנסיעה, זה אמור להיות יום כיף שצניחה תהיה רק חלק מהיום הזה. תודה בכל אופן על המידע , אני אבדוק את האופציות אני אשמח אם תגידי לי מה הסיכונים שבצניחה? ואם זה מחייב בריאות תקינה (פיזית), וכמה עולה התענוג? תודה, לילוש

s hila

New member
כמו בכל ספורט- גם כאן יש סיכונים..

אבל הספורט -למרות שזה לא נראה ונשמע כך- יחסית בטוח. על זה תוכלי לדבר עם המועדון...או אחרים יוכלו לפרט לך. כנ"ל בלגבי מצב בריאות- סביר להניח שאם יש כתף פרוקה מלפני שנה - אז יהיה קצת בעייתי לצנוח. תקשרי כדי לקבל יותר פרטים (נכונים). התענוג (וזה בהחלט תענוג) עולה 1090..תאמיני לי- הוא לא יתאכזב. הטלפון של המועדון: 04-6391068 בהצלחה ומזל טוב הילה

Icarus Canopies

New member
אין שום צורך להיות מיואשים!!!

בשימחה גדולה יסיעו לך לחגוג לאהובך את יום הולדתו, גם במועדון הצניחה בחוף הבונים וגם במועדון בבאר-שבע! הכי טוב זה להתקשר אליהם ישירות או אימייל (לינקים מצורפים). אני אישית אשמח לסייע לך ברעיונות ואיך להפוך את היום הזה למרתק ומאתגר ככל האפשר!!! (את יותר ממוזמנת להתקשר אליי ל-225007-051). אז שיהיה במזל טוב... UV

L i l o s h

New member
UV!

תודה רבה!
לילוש

למעלה