עזרה בבקשה..!

avishem

New member
תלמד לנגן יונה... זה חוזר כמו

קלאב טראנס... אחד המקצבים הכי יפים שיש.

avishem

New member
יונה זה משחק שמשחקים מהדרגות

היותר גבוהות של הקפואירה... בכל קבוצה זה משתנה כי אני יודע על קבוצות שכבר אינסטרוטור יכול להיכנס, ויש קבוצות שמפרופסור... ויש קבוצות שזה הולך רק לפי פז"מ ולא דרגה --> מעל 5 שני
מתחת
... המשחק הוא אחד הדברים היותר קרובים לריקוד אבל זה עדיין משחק לכל דבר, ושלא תתעו כשאני אומר "קרוב לריקוד" המשחק בנוי בעיקר על יכולת אישית אבל תוך כדי חיבור לשחקן שמולך
כל המשחק הוא ברוח טובה, וזה מיחד אותו מהאז'יונל, אנגולה והיוצאים מהם (מיוג'יו, בנגלה...) בגלל שאין אגרסיביות! משחקים "ליופי" ולתת כבוד לשחקן שממול. קורה לפעמים שעובדים על סיקואנסיות מיוחדות ליונה, שמשלבות יכולת אישית של שני שחקנים אבל לא עושים משחקים מתוכננים אלא לפעמים כשיוצא אז משלבים סיקואנסיות... לדוג' האחד מקפיץ את השני לסלטה/מריפוזה (פראפוזטה), או הרבה בעיטות מחוברות...

thorondor

New member
איונה משחקים בדר"כ לזכר אנשים שמתו.

אני לא חושב שזה משחק שעולה לעיתים קרובות. אני אישית עוד לא ראיתי אחד.

preguica

New member
אמ..

אצלנו בקבוצה זה קצת אחרת.... יש מצבים שמחשחקים את זה לזכר מישהו שמת או שעוזב ואז רק הבכירים משחקים ויש מצב שפשוט משחקים משחק יפה עם הרבה אקרובטיקה וכאלה... גם במשחק היפה צריך לפחות חגורה שלישית או רביעית... ועושים את זה רק בהודות גדולות וחגיגיות איונה זה מקצב

jennie 00

New member
אפ פעם לא ראיתי...

ואני יודעת שמשחקים כמישהו עוזב או מישהו מת (כמו לזכרו של דיויד) ועוד לא יצא לי לראות משחק כזה

למעלה