עזרה בבקשה!

shai.m

New member
עזרה בבקשה!

אתם פנטר מנהל הפורום?-אם לא-קיפצו לחלק עם הכוכבית-אם אתם פנטר, קראו את כל ההודעה. די נמאס לי לכתוב כל פעם שאני כותב הודעה שלא הכהי קשורה להארי פוטר לפנטר שבבקשה לא ימחוק את ההודעה-אז פנטר, הקשב: (יותר נכון קרא...) תיראה-למרות שנושא הקהילה הוא ``הארי פוטר``, הפורום הזה הוא לא רק הודעות על הארי פוטר, הוא קהילה, הוא כמה חבר`ה שדנים על הארי פוטר אבל גם על דברים אחרים-זה בסדר לבקש עזרה אחד מהשני, או לדבר על נושאים שהם לא הכי קשורים-אז בבקשה-תתחשב. *ועכשיו להודעה! מהו הספר הראשון בסדרת עולם הדיסק? מה יותר מעניין-עולם הדיסק או מדריך הטרמפיסט לגלקסיה?

Prongs

New member
צבע הקסם

הוא הספר הראשון בסדרת עולם הדיסק. מה יותר מעניין? אני לא יכול להגיד לך כי לא קראתי את הטרמפיסט אבל לדעתי עולם הדיסק כי חוץ מאנשים כאן כל מי שסיפר לי על הטרפיסט אמר לי שזה דפוק. Professor Prongs J. Potter נכון שהקליפ של השירקלינט איסטווד ממש ממש מגניב?

Lady_Voldemort

New member
מדריך הטרמפיסט-

לדעתי זה ספר נוראה יפה אבל אני לא יודעת בקשר לעולם הדיסק ,לא קראתי אותו.

Rita Skeeter

New member
זה צבע הכשף בעברית

והקליפ של קלינט איסטווד מפחיד אותי! מה השיניים האלה?! והגורילה?! ומדריך הטרמפיסט לגלקסיה ממש ממש יפה וא תקשיב לכל מי שאמר לך שזה לא יפה! וחוצמזה, יש לי את הספר הפיל החמישי והשוו את טרי פראצ`ט לדאגלס אדאמס (ז``ל), אז זה לא יכול להיות כ``כ רע, נכון? -ליאת-

Rita Skeeter

New member
ובקשר למה יותר יפה-

תלוי מה אתה יותר אוהב-מד``ב או פנטזיה, אבל לדעתי עולם הדיסק יותר נחמד, רוב הספרים, בכרל מקרה, כי יש ספרים משעממים קצת...(``equal rites-פולחני כשף. moving pictures-ראי-נוע-אבל הם נחמדים....נו, טוב...) -ליאת-

Rita Skeeter

New member
ולא שהתכוונתי...

טוב, יש לי הרבה הודעות בתגובות לעצמי...נו, טוב: לא התכוונתי ש``המדריך...`` לא יפה, אני מעדיפה ספרי פ]נטזיה, אבל ה יפה באותה המידה, בעיקרון... -ליאת- ```You know,` said Arthur, `it`s at times like this, when I`m trapped in a Vogon airlock with a man from Betelgeuse, and about to die from asphyxiation in deep space that I really wish I`d listened to what my mother told me when I was young.` `Why, what did she tell you?` `I don`t know, I didn`t listen.``` ציטוט מ``המדריך``...

sarah

New member
w.t.f is: ההבדל בין מד``ב לפנטסיה?

אף פעם לא ממש הבנתי. הממ,מד``ב זה משהו כמו :חלליות מתקדמות,כוכבים רחוקים? פנטסיה:יצורים ירוקים וכאלה? (הציטוט הזה מהמדריך מאודדדד נחמד,הינה עוד אחד: ``...reular concert goers gudge that the best spund balance is usually to be heard from within larg concrete bunkers some thirty-seve miles frome the stare`` עוד ציטוט מהמדריך הגדול מכולם.) שלך בכל הכנות (באמת האמנם לזה כל הזמן? :) ) שרה

פגעסוס

Well-known member
למען האמת הגבול הוא דק ביותר

וקורה לעיתים שקשה להגדיר ספר במדוייק אם הוא מד``ב או פנטסיה. בכלליות מד``ב זהו ספר המנסה לבסס את הסיפור על מערכת חוקים פיסיקלית או מתמטית כלשהי. ברוב ספרי המד``ב הסופרים נוהגים להמציא חומרים חדשים המסוגלים לדוגמא ליצור הינע שעובר את מהירות האור. אך בד``כ הם משתדלים לבסס את המצב כמה שיותר על פיסיקה ידועה. בפנטסיה לעומת זאת אין גבולות. בד``כ תמצאי בספרי פנטסיה יצורים מיסטיים מן סיפורי עמים ישנים כגון דרקונים, ננסים, גריפין וכו`. בד``כ בספרי פנטסיה גם יהיו קסמים או כשפים או במילים אחרות דברים שיכולים לצוץ אך ורק ממעמקי בדמיון הפרוע של מחברם. מקווה שהצלחתי לתת הסבר סביר ואם לא אז לא נורא תמיד אשמח לנסות שוב...

Panther

New member
זה בסדר...

תראה, אני לא הודעות שלא קשורות להארי פוטר, נגיד כמו הדיונים על מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ועולם הדיסק, ההודעות שאני מוחק הם כאלה: 1. הודעות שנועדו למישהו מסוים ואין בהם חלק לאף אחד אחר (ההודעה שלך, הזאת, היא בסדר, כי זה מעניין גם אחרים ויכול להיות שגם הם מרגישים ככה ולכן זאת הודעה שנוגעת לכולם). בשביל הודעות פרטיות לגמרי יש אי מייל, אייסיקיו, אודיגו וכו`. 2. הודעות שנועדו רק כדי להוסיף את עצמך לרשימה\להעלות את עצמך ברשימה. 3. נגיד מישהו מתחיל דיון וכותב הודעה ארוכה, ואז מישהו מגיב: ``:)``. תגובה כזאת אני מוחק. 4. הודעה בסגנון ``היי משעמם לי למישהו בא לדבר על הארי פוטר?`` או ``סתם אני כותבת הודעה כי משעמם לי אבל אין לי עכשיו רעיון``. ואתה לא צריך כ``כ לפחד בכל הודעה שאני אמחק לך אותה, אתה לא מאלה שעוברים על אחד הכללים שכתבתי כאן למעלה אז לך אני לא מוחק. פנטר

turki

New member
בקשר למדריך לטרמפיסט...

אם אני לא טועה הסופר שכתב את הסידרה נפטר... הוא סיים לכתוב את הסידרה?

למעלה