עזרה בבקשה

A m i 2 6

New member
עזרה בבקשה

שלום לכלום..... אני חושב לקנות את המצלמה olympus c-750 אשמח לקבל חווה דעת של אנשים שיש להם את המצלמה או שהם שמעו משהו... אשמח לדעת מה החסרונות ומה יתרונות? אשמח אם משהו יוכל להשוות לי מה עדיף olympus c-750 or nikon coolpix 5700 or canon a70 g3/5 or fuji s 5000/7000 תודה מראש על השאלה הכבדה... עמי..

idohal

New member
בקשת להשוות בין מצלמות שונו לחלוטין

ה C750 היא מצלמה מצוינת אבל קשה להשוותה ל 5700 שנמצאת בליגה אחרת. את ה - 5700 משווים לסוני 717 ומינולטה 7I/7HI. החיסרון העיקרי של ה C750 הוא חוסר במייצב ולכן צריך בזום גדול ליצצבה על גבי חצובה. מלבד עובדה זאת המצלמה בהחלט אחת המעולות שישנן בעיקר בטווח המחיר שהיא נמצאת ובגודל הפיזי. הפוג'י 5000 קבלה ציונים פושרים מאוד בסקירות וההעדפה לדעתי תהיה ל C750. הפוג'י 7000 עדיין לא נסקרה באתרים החשובים כך שקשה לדעת האם כמו אחותה הקטנה או טובה יותר. באתר DPREVIEW תוכל להשוות בעזרת BUYING GUIDE > SIDE BY SIDEאת המצלמות השונות וגם לקרוא סקירות.עוד אתר נחמד מיועד לפחות מקצועיים הוא MEGAPIXEL

A m i 2 6

New member
תודה...

תודה על העזרה איש יקר כל כך כיף לדעת שאפשר לשמוח על עזרה של אנשים טובים... אני עדיין מקווה לקבל עזרה בנושא זה וכללי בצילום על העדפות של אנשים מהסוגים שציינתי .... עמי...

למעלה