עזרה בבקשה..............

cordao de ouro

New member
עזרה בבקשה..............

אני יודע לעשות סלטה אחורית אבל לא ממש הבנתי איך עושים פליקפלק אחורה מישהו יכול להסביר לי<?:?<:"<?????????

jennie 00

New member
../images/Emo103.gifאני אנסה..

נכון בסלטה אחורה קופצים למעלה... אז בפליקפלק קופצים יותר אחורה...ואז ששמים ת'ידיים... אני יודעת שאולי זה לא כ"כ מובן אבל זה מה שעושה את ההבדל

אני חושב שאני מבין

צריך פשוט לקפוץ אחורה רחוק קצת גבוה לשים ת'ידיים לקפוץ אחורה ולנחות???????????????????????????????????????????????????

cordao de ouro

New member
ררק רגע

אני כתבתי את זה בטעות לא החלפתי משתמש יותר נכון להגיד שאני כתבתי את זה

Pr0zac

New member
בעיקרון

אם אתה לא יודע סלטה לפני פליק פלאק לוקח זמן להתגבר על הפחד במקרה שלך אתה יודע וזה טוב תתחיל לעשות כאילו סלטה ומקום לקפוץ לגובה ולקפל רגלים תפתח כמו קפיץ תעיף את הראש והיידים הכי אחורה שאתה יכול ומתי שהיידים מגיעות לרצפה תדחוף חזק שתגיע בקפיצה לרגלים (בהתחלה לפני הקפיצה תרד נמוך מאוד ואם הזמן תעלה)

cordao de ouro

New member
אוקיי.....

אני כמעט מצליח אבל יש עדיין איזה משהוא שסוחף אותי קצת הצידה

Pr0zac

New member
הדבר הזה

נקרא פחד תתאמן הרבה הרבה עד שתצליח גם אני הייתי ככה 3 דברים תנעל מרפקים ותסתכל על הידיים ותעיף אותם אחורה

BiAAcH

New member
אני מצליח.....

פליק פלאק, ויוצא לי בסדר, אבל זה לא נותן לי שום תנופה, למשל, אני לא מצליח לעשות ערבית פליר פלאק סלטה, או אפילו פליק פלאק פליק פלאק, כשאני נוחת אותו זה פשוט עוצר אותי...

kranves

New member
אתה לא דוחף מספיק חזק עם הידיים

או שאתה לא מוריד את הרגליים בתנופה שיהיו קרובים לידיים.

BiAAcH

New member
יש מצב....

בכל מקרה, לדעתי אני צריך להתאמן יותר על הפליק פלאק שלי...

cordao de ouro

New member
אממממממממממ

אני פשוט צריך לדעת אם קרה לכם בגלל זה שנקעתם משהו או שברתם משהו בגלל זה כי עכשיו אני מפחד שהיד תתקפל לי באמצע ושוב יהיה לי שבר כמו לפני חודש

Pr0zac

New member
פליק פלאק

תראה אתה לא צריך לפחד אם היד מתקפלת אז אתה תיפול לצד על הרגליים ואם שניהם יתקפלו פשוט תעשה כאילו עמידת ידים לראש קרה לי הרבה וכדי לעשות דאבל פליקפלאק צריך לדחוף חזק לעשות טיק טאק עם היידים מתי שמגיעים אליהם לדחוף לרגליים ושהיידים יהיו למעלה לפני שנוחתים צריך הרבה כוח מהירות וקורדינציה

jennie 00

New member
חחחחחחח "משהו שסוחף אותי הצידה"

זה רק אתה זה תגובה אינסטקטיבית של פחד...

cordao de ouro

New member
ווווווווווווווווו..................

הצלחתי סוף סוףףףףףףף הצלחתי אבל פעם ראשונה כמעט שברתי את היד :)

jennie 00

New member
../images/Emo26.gifכול הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

הצלחת לעשות פליקפלאק מושלם???

למעלה