עזרה בבקשה

  • פותח הנושא Sc8
  • פורסם בתאריך

Sc8

New member
עזרה בבקשה

שלום יש לי בעייה יש לי בין איבר המין לאשכים כזה גוש קטן שיוצא משם הלכתי כבר פעמיים לרופא המשפחה, בפעם הראשונה הוא נתן לי משחה (טרידרם) ואמר שזאת איזה דלקת נראה לי אחרי שלושה ימים באתי אליו שוב ואמרתי שזה לא עבר עדיין, הוא אמר לי שזה מתחיל לעבור למרות שאני לא חושב כי זה נשאר בדיוק באותו גודל ונראה אותו דבר מה זה יכול להיות? ועוד משהו, בהתחלה של האיבר המין בצד שמאל קצת כואב לי כשאני מאונן, מה לעשות בנוגע לזה ? תודה מראש
 
תשובה

מהתאור שמסרתה לא ברור מה טיב הגוש אם מדובר בגוש תת עור יתכן שמדובר בציסטה המכילה תאי עור מתים בכל מקרה מומלץ להבדק אצל אורולוג בהקדם. גרוי יתר ממושך של איבר המין בעיקר בעטרה יכול לגרום לכאב.
 

Sc8

New member
תראה ..

שמע, הגוש הזה זה היה בתוך העור.. אבל כנראה שזה כבר מתחיל לעבור עם המשחה אבל עכשיו אני מוטרד ממשהו אחר קודם כל מה שאמרתי שכואב בהתחלה של איבר המין זה בעצם בצד השמאלי של המפשעה וזה כואב כבר כשבועיים וגם.. אני חושב שיש לי בעיות באשכים, לא יודע מה יש לי שם אבל משהו מפריע לי אני קבעתי תור לאורולוג אתמול והתור הוא רק בעוד חודש ואני לא יכול לחכות כל כך הרבה זמן. יכול להיות שזה משהו רציני. מה לעשות ?
 
אתה לחוץ? התור עוד חודש? יש פיתרון!

פנה למוקד קופ"ח שלך (בט'ל) ואני מאמין שיימצא לך רופא אחר, אך לא בהכרח בקירבת ביתך. את מס' הטל' של המוקד ניתן להוריד באינטרנט או לקבלו במשרד המרפאה שלך. בהצלחה!
 
למעלה