עזרה בבקשה!!!!!

נויהאחת

New member
עזרה בבקשה!!!!!

אני יצאתי למסע לפני בערך שלוש שנים, התמודדתי עם שדים, גיליתי את יעודי ועשיתי מסלול שברובו היה עליית שלב אחרי עליית שלב. לפני שבועיים היה לי יום הולדת ובערך ומאז אני בבלבול גדול עייפה רוב הזמן, במצב רוח קרבי לא ישנתי כבר הרבה זמן לילה שלם. לפני בערך שבועיים יצאתי מגופי והופעתי לפני כבודו, אני זוכרת שהוא נתן לי לבחור אחת משתי אפשרויות אני לא זוכרת מה הן היו אבל אני זוכרת שבחרתי ושהבחירה שלי הפתיעה גם אותי וגם אותו באותו רגע העירו אותי ואני לא מצליחה לזכור במה בחרתי או מה היו האפשרויות לבחירה אני מאוד יודה למי שיעזור לי להבין מה קורה

loquado

New member
היי נויה

גם אם היית מתארת את החלום ב 5000 מילים עדיין תישארי זו שחוותה את הדבר. בחלומות של אחרים אני נזהר מלהתערב -אתה אף פעם לא יכול על סמך תיאור קצר בכתב ללמוד מה "קרה" שם באמת... אבל לגבי התחושות שמלוות אותך ... אם את סרטנית כמו שאני מבין- תדעי שסרטנים (בייחוד סרטניות) עוברים תקופה "מוזרה" הם קולניים יותר ,מוחצנים ונוטים להמולה ו"בלאגן" רב משתתפים. (בהסתמך על מה שאני רואה) הרבה "דרמות רגשיות" בימים האחרונים עם שיאו של הירח. כך שאולי זו לא משהו אישי -אלא ביטוי של השפעה אסטרלוגית זו או אחרת... לגבי החלום -מצטער.

נויהאחת

New member
תודה על התגובה אבל

זה לא היה חלום זה היה מסע. אני יודעת את זה בוודאות כי היו לי כבר כמה כאלה קראתי את המאמר על המסעות האסטרליים וזה לא מה שאני חווה אני יוצאת מהגוף שלי ומיד מועברת למקום אחר ובו אני מקבלת מסר ברור... חוץ מהפעם הזו שתארתי אני מרגישה שאתה אמיתי ואני אשמח עם תוכל להסביר לי התשובות שאני מקבלת מתקשורים אינן ברורות ואני מרגישה נורא לבד אני מודעת שיש תקופות של התכוננות - האם זו תקופה כזו? כי היא מרגישה אחרת לגמרי. תודה לך על הנתינה

loquado

New member
נויהאחת

מצטער אני לא ממש יודע להגיב לדברים כאלה. לא יכול לדעת למה את קוראת תקשור. לא יכול להבין מה את חווה. ולא רוצה לייעץ במשהו שאני לא מרגיש בו את האדמה מתחת לרגליים. זה לא אחראי. -אבל שאלה קטנה בכל זאת : אם הדבר שמוסר לך מסרים נגלה אלייך.. תכלי לתאר איך הוא נראה ? אולי יעלה לי איזה רעיון או שניים.

נויה אחת היי../images/Emo101.gif../images/Emo9.gif

הרשי לי לתאר את מה שאת תארת מנקודת מבט שלי כפי שאני הבנתי בעיניים שלי: במעבר שלך מעשור לעשור חוית מה שהוא... כלומר עזבת את גיל העשרה כך אני מכנה זאת ונכנסת לגיל יותר מחייב חברתית ולכן סביר להניח שבחרת לעשות תהליך עם עצמך. את השדים שפגשת בדרך אני מכנה בשפתי חרדות ופחדים. את מתארת שעברת שלב אחרי שלב והתגברת עליהם והגעת לאן שהגעת. לפני שבועים הגעת לגיל יפה 33 זה גיל שאם אתיחס איליו גימטרית הוא שווה 6 6 בשבילי הינו מספר של הגנה סמל של המגן דוד. אם אתיחס לתגובתו של לוקואדו ואקח ממנה את המצב הקוסמי שבו מצויים הסרטנים אז אומר לך שאחד הכוכבים נמצא בנסיגה והוא יהיה בתוך המזל שלך כמה שנים ואת תצטרכי להתמודד עם זה. אם הכוכב אכן מאדים אז יהיו לך הרבה מצבי רוח הרבה כעסים וכו' זה הזמן שלך להכנס יותר אל עצמך וללמוד את החרדות והפחדים שלך אלא העתיקים שהצטירו בעיניך כשדים ומפלצות. חוץ מזה אל תשכחי שכל אדם שנמצא לפני יומהולדתו מרגיש אי נוחות בלבול וכ'.. יש לך מספיק גורמים סביבתיים להרגיש מה שאת מרגישה אם נצא מנקודת מבט שאת אדם רגיש מאד. עכשיו אני טוענת שההופעה בפני כבודו היא ההופעה שלך בפני האני האמיתי שלך ואת שמעת באזנייך הפנימיות את כבודו. הדרך שלך להזכר באפשרויות שלך היא מאד פשוטה. מכוון שהאני שלך נשמתך הינה ניצוץ של בורא עולם אז מה שנשאר היא לחפש דרך מהירה להתחבר אל נשמתך, היא זו שתזכיר לך את המסרים. איך עושים זאת? מדליקים נר... לידו כוס מים מותר להדליק מרווה לטיהור. החדר מאוורר... לוקחים נשימה עמוקה, מוציאים נשיפה... נכנסים לשלוות נפש... רושמים על פיסת נייר את הבקשה שלך בצורת שאלה מאד ממוקדת ומדויקת. שוב נושמים ונושפים שלוש פעמים. מתרכזים בלהבת הנר ומקשיבים לקול הפנימי שבתוכך. את צריכה סבלנות אם התשובה לא נשמעת מיד. את יכולה לשים מוסיקת רקע לפני הכניסה לתהליך ככה הזמן יעבור לך אם יש לך בעיה עם סבלנות. אני באופן אישי מעדיפה לעשות את התרגיל בשקט כדי לשמוע יותר טוב את הקול הפנימי. אני מאמינה שכהרף עין יצוצו לך התשובות. רשמי אותן על דף ניר רשמי תאריך רשמי שעה מדויקת. אם לא הצלחת לקבל את התשובה תנסי את התרגיל הזה בסבלנות עוד פעמיים. תאמיני בתרגיל. תאמיני בעצמך. במידה ויופיעו שוב חרדות ופחדים התמקדי באור גדול ושלחי אליהם. לאחר וקבלת את התשובות לא לשכוח להודות לבורא עולם אל כל מה שנתן על כל מה שנותן ועל כל מה שיתן, או שתודי בשפתך ובמלל האישי שלך. בהצלחה.

קווארק

New member
משוואה עם יותר מדי נעלמים

לאיזה מסע יצאת? - מסע פיזי ברחבי העולם? או מסע נפשי פנימי? יצאת לבד או עם עוד שותפים לדרך? מהם השדים? - שדים אמיתיים או שדים הנמצאים לנו בתוך המוח והם חרדות ופחדים. מי זה כבודו שהופעת לפניו? האם זו פעם ראשונה שאת מופיעה בפניו? אם תבחרי לענות זה יהיה רק לסיפוק סקרנותי. כי אף אחד לא יכול לדעת מהם האפשרויות ומה בחרת. אלא אם נכנס עמוק אל נבכי מוחך ומשם, מתוך התת מודע נשלוף את מה חסר לך בעולמך הכי הרבה, יתכן שהחוסר הזה מודחק ואינו נמצא ברובד העליון של הידיעה. וכשנמצא את השאיפות המודחקות שלך תדעי מה היתה בחירתך. לי אין את הכלים לגעת בנושא זה. אם זה מאוד מציק לך עליך לפנות לבעלי מקצוע בתחום הפסיכואנליזה. שיהיה לך בהצלחה.

נויהאחת

New member
קווארק - אז ככה

המסע שיצאתי אליו הוא כמובן מסע מחוץ לגופי, בניגוד למסעות אסטרלים שבהם אדם יוצא מגופו, וריחף מעליו, אני יוצאת מגופי ונשאבת למציאות אחרת לחלוטין, הייתי באותו מקום כבר מספר פעמים ובכל הפעמים הוא נראה אותו דבר סביבה בוהקת לחלוטין, די מינימליסטית בעיצוב. חוץ ממנו היו שם מספר לא רב של ישויות אור ללא גוף שנשאו אותי לשם וגרמו לי להרגיש בטוחה. אותו ראיתי אך לא בבירור, יותר הרגשתי את נוכחותו. בפעם הראשונה שזה קרה לי זה היה למספר מועט של דקות בפעמים הבאות זה היה לפרק זמן של בערך שעה הפעם האחרונה שתיארתי התרחשה במשך 3-4 שעות לגבי השדים שאתה שואל עליהם, כמובן התכוונתי לשורה של אירועים הנעים בין עצבות גדולה לבין טראומות איומות שחוויתי מאז שנולדתי עד לפני בערך 3 שנים כשערכתי שינויים עצומים בחיי ומצאתי את יעודי. כבר הבנתי שאת התשובה אני לא אוכל למצוא בחוץ אלא רק בתוכי, אבל שאני אשמח לדיאלוג

The Warrior

New member
מהר!

הבנתי בדיוק את הקטע, אני יודע מה היתה בחירתך בחלום. (בלי קטעים:"מאיפה אתה יודע?") אז מהר... הוא נתן לך לבחור בשתי אפשרויות אלו: 1. דרך האלהים (אהבה והאמת) 2. ההבל את בחרת באפשרות השניה. את חושבת שרק הוא ואת הייתם מופתעים, גם אני! אבל זה המצב, ולא את אשמה. עכשיו בלי ויכוחים, אנחנו יוצאים מזה. ואל תעשי יותר שטויות בחיים. טיהרתי אותך הרגע. את תרגישי את זה. את חוזרת לאפשרות הראשונה. השארי בה. באהבה,

למעלה