עזרה... בבקשה...

י ר ח י ת

New member
עזרה... בבקשה...

מהי הדרך הקלה והזולה ביותר להגיע מלונדון לאדינבורו? תודה רבה... ואם למישהו יש מחירים ספציפיים זה מאוד יעזור לי שוב תודה רבה....

י ר ח י ת

New member
ואם מישהו..

יכול לתרגם את זה לאנגלית... בבקשה
בבקשה
בבקשה תודה!!

להגיע מלונדון לאדינברו....

מניסיון ולאחר בירור בדרך הזולה ביותר היא easyjet מלוטון. תנסי לבדוק ב - www.opodo.co.uk או ב- www.expedia.co.uk או ב- www.easyjet.co.uk תהני....

GBP

GBP זה Graet Britain Pound, מה שבעצם אומר הכסף המקומי באנגליה. בשקלים זה 1 פאונד = 7.6 ש"ח או משהו כזה (תלוי בשער של היום). אם אני יכולה לעזור בעוד משהו רק תגידי...

י ר ח י ת

New member
תודה רבה לך!

אני יסביר לך מה קורה... אבא שלי לוקח אותי לטיול לפני הצבא ללונדון, עכשיו הוא בדיוק קיבל תואר שני והוא יכול להשתתף בטקס קבלת התעודות (עם גלימות וכובע...) באדינבורו וזה רק יום אחד... אז לפי מה שבדקנו ברכבת זה ממש יקר (אני צודקת?) ואבא שלי בדק איזה חברת תעופה אחת וזה היה עוד יותר יקר למה זה כזה זול פה?

Sparker

New member
למה../images/Emo35.gif

כי באיזיג'ט אין ארוחות, אין דיילות, אין רווח לרגליים, והם תמיד בסוף התור המראה בשדה"ת... אבל במחירים המצחיקים האלה למי איכפת??

Easyjet

כי זה מאין "טיסות שכר", החברה הזו היא חברה יוונית שטסה רק בתוך יעדים ספציפיים באירופה. היא מאוד נוחה כי אין את כל הבלאגן של מסביב....

י ר ח י ת

New member
תודה רבה לכולם

יש לכם אתרים מומלצים שכדאי לבקר בהם? חוץ מהמוכרים? מה עם שוק הפשפשים?

לונדון

יש לך אחלה שוק ב- camden, עדיף לך ללכת ביום ראשון, ליום שבת יש את ה- portabelo market בנוטינג היל. סתם ככה יש את כל האתרים "הרגילים": בקינגהם, פרלמנט, מאדאם טוסו וכו' וכו'....

forglemmigej

New member
Gatwick

Gatwick Express is a non-stop service to Victoria Station, London which takes around 30 minutes. From Gatwick, services currently run as follows: 0520 - 0650 hrs service every half-hour 0650 - 2050 hrs service every 15 minutes 2050 - 0050 hrs service every half-hour (with a last service at 0135 hrs)

גטוויק

ובכן הדרך הזולה ביותר היא הרכבת לויקטוריה ואז ה- tube למרכז העיר הקו התכלת (ויקטוריה)... יש גם המון נהגים ישראלים שמחכים לטיסות מהארץ ואוספים אותם ואז "מפזרים" בעיר, זנ עולה בסיביות ה- 18 פאונד (תכלס זה יוצא אותו דבר)תהני

למעלה