עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני עומדת להשתתף באודישן לדוגמנות וחייבת גם לשלוח תמונות אז בבקשה אני חייבת עצות איך להתאפר למראה טבעי וגם פצצות... תודה, שירי.

vashla

New member
לא מבינה בזה, אבל אל תוותרי

על קונסילר רגיל וירוק,מייק אפ ופודרה. ולא להתקמצן בכמויות.

Leeeeeeee

New member
לכי על איפור טיבעי ומבריק...

עם מייק אפ נוזלי עם מרקם שקוף, פודרה שקופה-מבריקה (תפזרי אותה עם מברשת עבה) סומק ורדרד-אפרסק, צללית טיבעית מבריקה ומסקרה, וגלוס על השפתיים. את ממש לא צריכה יותר מזה, סך הכל את צריכה להיראות טיבעית, ולא מלאכותית מידי... בהצלחה ובהצלחה גם באודישן! נ.ב את נראית באמת טוב!

תשובה ../images/Emo42.gif

שלום לך! אולי אני אוכללעזור לך. אני מאפרת מקצועית בוגרת בי"ס למקצועות האיפור בת"א. עים תרצי צרי אתי קשר ואשמח לעזור לך. ועים תרצי כנסי לאתר שלי ותתרשמי. נייד: 053-496120 מייל: [email protected] אתר: http://groups.msn.com/merilyn79/shoebox.msnw

המאפרת1

New member
קודם כל מזל טוב - ושנית כל הכתובת

של האתר שגוייה- לא ניתן להכנס לאתר. ולגבייך דוגמנית. לאודישינים צריך להגיע בצורה הכי טבעית שיכולה להיות, את היופי שלך תאמיני לי הם יראו ע"ג תמונות מקצועיות שתביאי איתך , ובנוסף הם בעצמם יצלמו אותך ויראו עד כמה את פוטוגנית וכד'..... אני הייתי ממליצה לך כפי שלי ציינה, מייקאפ נוזלי שכבה עדינה ודקה, בפצעים את יכולה לשים קונסילר ירוק או רגיל ולדעת לכסות את זה יפה, בנוסף צלליות עיניים הייתי הולכת על גוונים של חום ברונזה עדין(הכי קרוב לצבע פנייך) , או בצבעי אפרסק,בעצם הגבה להשתמש או בצללית לבנה או בצבעי שמנת, מסקרה , אודם צבע שפתיים או ליפגלוס שקוף, וסומק בצבע אפרסק בשילוב חום (עליי לציין שיש המון גוונים של חומים , אני מתכוונת לחומים העדינים ולא לחומים הכהיים). זהו, אז שיהיה לך בהצלחה.

yottami

New member
בלי קונסילר ירוק וקישקושים

אני בעל נסיון רב בצילומי סטילס...את דוגמנית יפה יפה מאד מה שנחוץ לך זה מייקאפ נוזלי קליל קליל סומק ורדרד טבעי או גוון אפרסק טבעי...צללית סאן גלואו של איל מקיאג' על העפעף מסקרה שחורה גלוס מבריק....בשום אופן לא להשתמש בקונסילר ירוק כי זה קשקוש את תיראי לא טבעית וכמו צפרדע...בהצלחה שלך המאפר יותם...

vashla

New member
לא נראה לי שמייק אפ קליל

יסתיר חצ'קונים וכאלה..

yottami

New member
מאפר טוב ובעל נסיון יצליח.....

גם דוגמנית מתחילה תצליח....פשוט צריך מייקאפ נוזלי טוב לדוגמא קליניק לוקחים טיפונת ממש טיפונת ונקודתית משתיקים את החצ'קון.....זה עובד...זה עדיף מקונסילר שבכלל לא משתמשים היום בקונסילר כמעט לאף אחת כי ברגע שסמים נקודתית קונסילר צריך שכבה על כל הפנים וזה יוצר בעיות....יותם

yottami

New member
לכי לצלם

קחי לך מאפרת ולכי לצלם זו הדבר הכי חכם שאת יכולה לעשות.....שלך המאפר יותם

למעלה