עזרה בבקשה....

WinnerMan13

New member
עזרה בבקשה....

לפני חודש ומשהו כמעט חודשיים חברה שלי נפרדה ממני...על זה עוד אני מסוגל להגיד שהתגברתי ששכחתי המשכתי,אבל בכל פעם שאני חושב על משהו שהיה בנינו על מה שהיה על הקשר על האהבה אני מרגיש מן צביטה בלב אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה עצב או כאב כי דמעות אין ואני לא ממש מכיר את ההרגשה אבל זה כאילו מעלה בי זיכרונות של אהבה משהו מתוק שהיה ואיננו עוד... על האהבה התגברתי האהבה הפכה לרגש שנוא אצלי פשוט התחלתי לשנוא את האהבה! עכשיו כמעט חודשיים אחרי שזה די ברור שזה נגמר אני רק רוצה להבין דבר אחד.. למה היא שונאת אותי ??!!! עברנו כל כך הרבה דברים ביחד בכינו,כאבנו,שמחנו,צחקנו,אהבנו,הכל... עכשיו היא שונאת אותי עכשיו אנחנו אפילו לא ידידים...לפעמים כשקר בלב ועצוב בפנים אני יושב וקורא את כל המכתבים שלה את כל השירים שלה ו..ומשום מה הדמעות לא רוצות לרדת אבל הכאב משתלט ואני לא מסוגל לעשות כלום חוץ מלשכב במיטה ולחשוב לחשוב עליה להיזכר בה ובכל הימים היפים שהיו לנו יחד בילדה הכי מתוקה שאני מכיר בילדה הכי יפה שאני מכיר ! נכון אני כבר אוהב אותה פחות אבל אני עדיין אוהב אותה... הלוואי והייתי רק מסוגל למנוע ממני לשנוא אותי רק שהיא תפסיק לשנוא אותי זה כל מה שאני רוצה...שניהיה ידידים טובים כמו פעם שהיינו צוחקים על הכל שהיא הייתה מספרת לי הכל שהיינו מסוגלים להישאר ערים עד הזריחה רק בגלל שרצינו לדבר ולהנות יחד...לאן נעלמו הימים האלו ? הייתי נותן הכל בשביל שהם יהיו כאן שוב עכשיו !!!! מורו'ש אני עדיין חשוב עלייך אני נשבע בכל יום שעובר אני חושב עלייך רק עלייך את הדבר היחיד שיש לי בראש אני רוצה להיות רק איתך ששוב ניהיה ידידים כמו פעם כמו שהיינו לפני שכל האהבה הזו נכנסה לקשר בנינו !!!!! אני אחכה לך לנצח אני נשבע לא משנה כמה זמן אני אצטרך לחכות לא משנה מה אני אעבור בדרך לא משנה מה יקרה לעולם המטומטם הזה אני אחכה לך לנצחחחחח לנצחחחח אני פה בשבילך אני אחכה רק לך !!!!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבמה בדיוק אתה צריך

עזרה

Crazy blond

New member
אמממממ

אתה צריך לשאול אותה למה היא שונאת אותך... אולי היא לא שונאת? יש כאלה בני אדם שמרגישים שהם מתביישים מהבן\הבת שעזבו... תברר אתזה איתה...

nobodys girl

New member
הי לך

אני לא אשקר, הצביטה הזאת וקצת געגועים נמצאים שם תמיד.. בייחוד אחרי אהבה ראשונה. היא חשובה לך, הרגשת כלפיה המון, היה לכם המון במשותף וזה דברים שזמן לא מוחק אבל.. תחשוב שעדיף שזכרונות מתוקים ישארו לך זה לא כאב... תנסה להתעמק ברגש הזה זה רק אומר שאתה כבר מוכן לקשר חדש, כי אתה מסוגל להסתכל על מור בתור משהו שנגמר אתה סותר את עצמך בהתחלה כתבת שאתה מתגבר ושהמשכת הלאה אחר כך אתה עדיין אוהב ומתגעגע? תנשום עמוק יקירי, ותחליט מה בדיוק אתה מרגיש. אל תשכב במיטה ותרחם על עצמך, אל תקרא ותתעסק בדברים שאתה יודע שהם מכאיבים לך.. זה הכי הכי גרוע. לא מזמן דרור נפרד ממני (בפעם השנייה)... לא בכיתי שנייה, וזה כאב המון ברגע שאתה שוקע לשנייה בעצבות, לרגע נותן לגעגועים ולרגשות להשתלט עליך זה כמעט בלתי אפשרי להתגבר על זה דמעה אחת זלגה מכל הסיפור הזה בצד שלי.. באיזה יום בלילה שדיברתי עם ידיד שנורא חשוב לי והיה נורא רחוק כהצטרכתי אותו הכי בעולם הכי חשוב שתהיה חזק אין לך ברירה אלא להמשיך הלאה. אתה לא יכול להחזיר את הגלגל אחורה או להחזיר את מור אליך בתור חברה, נכון? אז תפיק מהמצב את המירב- תמשיך הלאה, תתקרב אליה, תשארו ידידים אני בטוחה שהיא לא שונאת אותך זה בלתי אפשרי לשנוא בנאדם שאהבת פעם... חוץ מלפעמים אבל זה סיפור אחר אתה מסוגל לעשות את זה אבל רק אם אתה באמת רוצה אתה רוצה?

למעלה