עזרה בבקשה

tsiporganeden

New member
דימה קרידו טו נו לאבוראס? אסטאס

אוראס קדאר דספיירטו? אתה לא ישן שבשעה כזו אתה ער?

buchacho

New member
לאורה מיה אס: הפוך

אל אנוצ'ה נו פוואדו דורמיר...על הדמניינה נו קורה הלוואנטר

בבוקר טוב לך בוצ'צ'ו

רעיון גדול להזמין את שלומי שבת, אחד הזמרים הישראלים האהובים עלי. אם תרצה מקום למפגש, אני יכולה לארגן לנו בבית על הגג. זה יכול להיות ערב נוסטלגי מהנה. שיהיה לך יום נעים והרבה רעיונות יישומיים. אילה

angelici

New member
שלומי שבת גדוללל,,ראיתי אותו

בשבוע שעבר בהופעה בפלקה הייה מהמםםם רק חבל שהיה צפוף מידי אך אם באמת למישהו פה יש
(זה במקום גואבוס)
אז שיארגן זה יהייה ערב שלא ישכחחחחחח..
טוב מי מארגן?

buchacho

New member
אספרה און פוקו...

יש בעיה באתר של אמינו...ולי מאוד קשה עם אנשים לא ישירים. נחכה...נאסוף את הטובים וביחד "נרים" ערב משגע.

Sarika

New member
נפלא, אני בטוחה שזה יהיה ערב

מהנה מאד לנו וגם לשלומי שבת כי כל מפגש שערכנו בינינו היה מוצלח ביותר עם טעם של עוד ולכן אנו חוזרים ונפגשים.

אסטרלו

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif נו קדימה! נראה

למי יש גואבוס כמו שאנג'ליקה הדביקה לנו, ויסדר לנו מפגש כזה???
=

kcbv

New member
כה אפיטו

כה אפיטו אוי תודוס סכרבינדו עברית נו סטאס אווורוונסדו (לא מתביישים היכן אספניולית)

avielss

New member
בוצצו קרידו.....

היידה בינתיים רק "בא לך" תתחיל לארגן אם תצטרך עזרה תפנה.....

buchach2

New member
עזרה בבקשה

מה יכול להסביר לי בבקשה למה אני לא רואה את כל מה שבתוב בפורום ורק את ההודעה האחרונה תודה

מואיס

New member
בוצ'צו' קרידו כשאתה נכנס לדף הראשי

של הפורום, אל תתקדם עד הסוף. באמצע יש "חדש בתרבות הלדינו" תלחץ על העכבר והכנס משם.

מטיקה

New member
עזרה למתחילים ../images/Emo92.gif

מצד שמאל, בשורה הכתומה, יש משפט שמאפשר או לא מאפשר צפיה בתגובות. לפי מה שאני מבינה אצלך זהבמצב של הסתרת תגובות. שבה שלום

רותי ב.

New member
העצות שקיבלת, עזרו??

די ווז אין קוואנטו פרימי "אלימפייאר" אל History (אז אריבה.. ) אי טמביין לוס temporary internet files, אי סי נו איודה, מקווה שהצליחו לעזור לך.

buchacho

New member
חברים כנסו להודעה בבקשה...

אני רוצה לבנות איזה ערב עם מפורסמים....שדוברים את השפה שלנו. זה יהיה קשה ל"הרים" ערב כזה. אבל אני (לפחות) רוצה לנסות. קוראים לי בוצ'צ'ו כמו שאתם יודעים ואני צלם עתונות כבר הרבה שנים. מי שגולש באתר ב"וואלה" חדשות רואה את התמונות שלי. עם שנים הכרתי די הרבה חברים טובים ואני מקווה שנוכל לעשות משהו. שלחו אליי תגובות - אם זה מעניין...תודה הדואר לתגובות: walla.co.il@ 249781 הדואר: זה מתחיל מספר 249781 שטרודל walla.co.il

angelici

New member
בוצ'יצו ברשותך,,כנס רגע למשרדי

הקשב ידידי.... יש בעיית אמון בפורומים בעיקר אם זרים ומתחזים... אם תסלח לי הודעתך נשמעת מעט מנופחת,צלם עיתונות חדשות, תמונות והשד יודע מה,יתכן ואמת בדבריך יתכן ולא, כבר היגבנו לך מטה בשבוע שעבר באותו נושא ולא חזרת לסכום אלא בחרת לפתוח שוב הודעה חדשה באותו נושא... לידיעתך אנו מקימים מפגש לדינו בתאריך:6.6 באם תואיל בטובך למסור פרטים מזהים ומספר טלפון למינהלת הפורום,תוכל להתעדכן במיקום המפגש להגיע ולהציג עצמך ושם כבר נוכל לתכנן את ערב המפורסמים המדובר. כל טוב

למעלה