עזרה בבקשה

Bboy Angel

New member
עזרה בבקשה

טוב אז ככה בשבוע האחרו ןאני מרגיש שאני הבן אדם הכי רע בעולם כאילו אני ממש שונא את עצמי לא משנה כמה טוב אני מנסה לעשות אני עדיין מרגיש רע וזה כי פשוט גיליתי ביום שישי בלילה לפני כשבוע שעשיתי הומן רע למישהי מסויימת שאני נורא אוהב(חברה לשעבר - סיפור ארוך) ואני פשוט מרגיש כאילו אני האיש הכי נורא בעולם ואני לא יודע מה לעשות... תודה מראש.

shellyland

New member
מודה ועוזב - ירוחם?

יש מלא דברים שאתה יכול לעשות: לבקש סליחה. לנסות להבין למה עשית מה שעשית, ולבדוק איך אתה יכול להמנע מלעשות את זה בפעם הבאה. לתקן את התוצאות. לפצות. ואתה יכול גם לשבת ולייסר את עצמך על זה שאתה הבנאדם הכי רע בעולם בלי לעשות כלום, אבל זכור: הלקאה עצמית אינה פוטרת מאחריות!

Bboy Angel

New member
זה קצת יותר מסובך מזה

אבל עכשיו אני טיפונת יותר טוב כי שמעתי שביום שישי היא יצאה לאיזה מסיבת סקס והזדיינה עם 2 בחורים אז היא במצב יותר טוב.

shellyland

New member
אתה מפגר או שאתה עושה את עצמך? ../images/Emo46.gif

הצצה בכרטיס האישי שלך הראתה לי שאתה בסך הכל בן 15, מה שאומר שכנראה גם היא פחות או יותר בת גילך. אתה באמת חושב שאם ילדה בת 15 הולכת למסיבת סקס ומזדיינת שם עם 2 בחורים זה אומר שהיא במצב טוב???? בדרך כלל מה שזה אומר זה שהיא במצב מאוד מאוד מאוד לא טוב ושיכול להיות שהדברים אפילו יותר חמורים ממה שאתה מדמיין! לא יודעת מה בדיוק עשית לה ואיך בדיוק פגעת בה (אם כי יש לי ניחוש כלשהו) אבל אל תחשוב לרגע שמצבה טוב או שזה שהיא מתנהגת בצורה מסויימת מנקה אותך, ולו טיפונת, מאשמה ואחריות לגבי מה שעשית.

FlamMAble

New member
לא עשתה לה רע, היא פשוט הייתה שיכור

ה ואמרה שטויות.. והיא לא הזדיינה עם אפחד במסיבת סקס- אתה סתם מוציא אותה זונה.

ארג...

אתה בנאדם אידיוט. אתה משמיץ אנשים סתם ככה. למרות שאני לא יודע בדיוק במה מדובר, יש לי הרגשה שאתה צריך להתבייש בעצמך. מצד אחד, בגלל מה שעשית או לא עשית, ועל אחת כמה וכמה, בגלל שאתה מתנהג כמו אידיוט, ומפיץ שמועות. אין הרבה דברים שאני שונא, יותר מאשר אנשים ש"אוהבים אנשים", ואז הם הולכים ומראים כמה הם מפגרים בכך שהם הורסים הכל. בקיצור, לך חפש. לא מגיע לך אפילו שאני אבזבז את זמני בלכתוב את זה. שלכם, אלכסיי.

Bboy Angel

New member
לא התכוונתי הזדיינה הזדיינה

אלא כזה התמזמזה אבל מזה משנה זה לא אומר שזה יותר טוב כאילו היא עם כבר עם בנים אחרים וזה כבר טוב וכבר כל בן יותר טוב ממני אז אני אמור להרגיש פחות רע עם עצמי, לא?

אני מנחש שכן.

מעבר לזה, העובדה שאתה מעלה את זה על כתב ככה, פוגעת בטח בה, ובטח לא חשבת על זה לפני שכתבת. שלכם, אלכסיי.

Bboy Angel

New member
אף אחד לא מכיר את הניק הזה שלי פה

כי הייתי עם ניק אחר ולא מכירים אותי פה

FlamMAble

New member
מאיפה אתה יודע שהיא התמזמזה עם בנים

אחרים? ומאיפה אתה יודע שהיא עם בנים אחרים? היית שם באותו ערב וראית אותה? שאלת אותה אם היא עם מישהו אחר? אחרי 9 חודשים שהייתם ביחד, ואתה מכיר אותה כל כך טוב, אתה באמת מאמין שהיא ישר תלך לקפוץ על כל הבא ליד? אם אחרי שהיית איתה כל כך הרבה זמן אתה חושב עלייה ככה, אז היא בטח ממש שרמוטה. ואתה לא אמור להרגיש רע עם עצמך, תלך, תהנה מהחיים ...תבלה. והיא? סתם שרמוטה שאיך שאתם נפרדים מזדיינת עם כל אחד. אני חושבת שאחרי 9 חודשים עם מישהו אתה מכיר אותו טוב, ואם אתה חושב שזה מה שהיא תעשה אחרי שנפרדתם.. אתה בטח יודע.

nutmeg

New member
חוץ משלי ומראס...

מי אתם ומאיפה באתם? כאילו.... איך ידעתם לבוא ב ד י ו ק על ההודעה הזותי? Something's fishy

De-Panther

New member
*מנסה לענות* זו שכתבה כאן עם השם...

פליימאבל היא קוראת נסתרת בפורום המישהו הזה כנראה מישהו שהיא מכירה מהמציאות כנראה משהו בגישה של הבנאדם גרמה לפליימאבל להתרגז וכן אני מכיר אותם גם איכשהו *מפסיק להתערב*

Bboy Angel

New member
מממ

לא הייתי שם אבל חברים שלי סיפרו לי אבל אני לא מבין למה זה הפואנטה בכלל הקטע עם הבחורים הפואנטה שלי היתה ההודעה הראשונה וההודעה השניה היתה תוספת לא משמעותית ולא ידעתי שאת פה בפורום הזה גברת פליימאבל

De-Panther

New member
והאם זה אותו אחד שפעם כתב בכל פורום

על התמונות שלי?? מוזר... הייתי בטוח שאחד שכל הזמן מתלונן על דברים כאלה צריך להיות אחד שלא יתנהג בצורה כזו

למעלה