עזרה בבקשה

kkeren

New member
עזרה בבקשה

אסתר שלום , בתי בת 6 שבועות , בחודש הראשון עלתה כ- 500 גרם , משקל 3700 הבעיה היא שאני מתחילה להתייאש מההנקה, בתי נרדמת כל הזמן, אני מנסה להעירה על מנת שתוכל ואחרי מספר לגימות שוב נרדמת. כך קורה שהיא מתעוררת כל כמה דקות ואני מניקה במשך שעות רצוף. לא נראה לי שהבעיה היא בתפיסה ואולי אני פשוט טועה. האם יש טעם לראות יועצת הנקה ? באיזה שלב אמורה ההנקה להסתדר (מבחינת משך זמן ההנקה) אשמח לעזרה , תודה (אגב אני מכפ"ס)

HI Keren, and mazal tov!!

Has your baby always acted as you described, or is it just now? At about age 6 weeks, there is what we call a growth spurt which is when the baby feeds more often than usual in order to increase the mik supply to meet her growing needs. Her weight gain was good the first month. does she have at least 5-6 very wet diapers in 24 hours? If she has always been feeding non-stop, then it may be that you need a visit with a yoetset hanaka to check what is happening. Doris does house calls in your area: 03 7394537​

justmom

New member
תרגום: הי קרן, ומזל טוב!

האם התינוקת שלך התנהגה תמיד כמו שתיארת, או שזה הופיע רק עכשיו? בגיל 6 שבועות בערך יש מה שאנחנו מכנים "קפיצת גדילה", שבה התינוק אוכל לעיתים תכופות יותר מהרגיל כדי להגדיל את אספקת החלב כך שתענה על צרכיו הגדלים. עליית המשקל שלה בחודש הראשון היתה טובה. האם יש לה לפחות 5-6 טיטולים ספוגים בשתן ביממה? א היא יונקת בלי הפסקה, ייכן שאת צריכה להיפגש עם יועצת הנקה כדי לבדוק מה קורה. דוריס עושה ביקורי בית באזור שלך: 03-7394537.

למעלה