עזרה בבקשה

hadas199

New member
עזרה בבקשה

אני מחפשת בנרות מקום להתנדב בו בחו"ל (איפה שהוא באירופה ואולי בתאילנד), משהו שקשור לטבע, שמורות טבע, יערות, איכות הסביבה, חיות, אבל כל האתרים שראיתי באינטרנט ההתנדבות שם תלויה בהרבה מאד כסף, לרוב בשביל להתנדב צריל לשלם מאות יורו לשבוע. אין לי כזה כסף......אולי מישהו מכיר מקום שבו אפשר להתנדב בחינם או במעט כסף? או איזה שהוא אתר טוב באינטרנט שיכול לעזור לי? תודה מראש!

Eldad H

New member
תבדקי באתר הבא, אולי יש להם משהו...

http://www.greenpeace.org רצוי אולי לשלוח להם אי-מייל בנושא.

shaishoo

New member
שווה עוגייה

תנסי פה.. חלקם עולים כסף אבל זה בגלל ההכשרה.. אבל אם יש לך זמן שווה להסתכל...

syair

New member
תלוי בכישורים

האם יש לך כישורים מיוחדים? ההתנדבויות, שאני מכיר, ולא צריך לשלם עבורן הן בחקלאות בלבד. אולי אולי יש לי משהו. הייתי פעם באי בשם Hande בצפון סקוטלנד, והבנתי שאפשר להתנדב, ואולי זה היה לעבוד שם. אבל אני לא יודע בפני מי זה פתוח, ואם צריך אזרחות אירופאית בשביל זה. אני אנסה לברר אם זה מעניין אותך.

syair

New member
מצאתי בשבילך

אז ככה. לאי קוראים Handa, ולא כמו שכתבי עם E בסוף המילה. כתובת האי מייל לפניות היא [email protected] ואם תעשי חיפוש בגוגל עם המילים handa island volunteer תוכלי למצא עוד פרטים, בכל מיני אתרים. האי מדהים ביופיו, וזו שמורה לבעלי כנף, שמוכנת מפני חיות שעלולות היו לצוד אותן, כמו חתולים. זהו פשוט גן עדן לציפורים עם כמה צוקים, שמלאים עם ציפורים, שהמיוחדים שבהם הם פאפין, ויש גם כלבי או אריות ים שחיים בחופי האי. מומלץ להביא לפחות משקפת, ואם רוצים אף טלסקופ, כדי להשקיף בבעלי החיים.

syair

New member
עוד פרטים

דבר ראשון צירפתי קישור למפת האזור, וניתן לשחק עם הזום וככה לראות את המיקום המדויק. אפשר לדעת גם פחות או יותר את המיקום לפי הריבוע הקטן על מפת בריטניה, לצד המפה הראשית. המקום נמצא צפונית ל-Ulapool, שבצפון מערב סקוטלנד. אני הייתי שם עם אוטו, אבל הבנתי שיש אוטובוס שעובר באזור, אלב תצפו לאוטובוס כל שעה. כנראה שיש פהוא עובר קרוב לאי פעם פעמיים ביום. אם לא אפשר לתפוס טרמפים מ-Ulapool. העבודה לפי מה שכתוב במסמך היא קליטת המבקרים באי, הסבר קצר על האי, ובקשת תרומה. הביקור על האי הוא חינם באופן עקרוני, והמבקרים משלמים אם אני לא טועה 7 פאונד עבור סירה שתיקח אותם מהחוף לאי ובחזרה.

למעלה