עזרה בבקשה

סול33

New member
עזרה בבקשה

אחי מתחתן בעזרת השם בחודש הבא. בעלי מבקש שאנחנו ניקח את חמתי איתנו לחתונה למרות שהוא מסכים איתי שהיא תהרוס לי את הערב. הוא מבקש שהיא תקבל את הכבוד שלה. אני לא יודעת מה לעשות. לדעתי לכלבה לא מגיע כבוד היא הרסה את החיים שלי. וממשיכה להרוס.

mariana

New member
היי סול

האם אחיך הביא לה זמנה בניפרד? אם כן אז שתלך ואל תיהי בסביבה שלה באותו יום. ואם לא אז אין לה מה לעשות בארוע. תגידי לבעלך שזה תלוי באחיך ואת לא מתכוונת לבקש מאחיך להזמין את חמתך זה כבר בעיה שלו אם להזמין או לא

שש שבע

New member
את תדברי עם אחיך שלא ירצה להזמין

ועם בעלך שיבקש מאחיך הזמנה, וככה יצא שאחיך יסרב, וחמותך לא תהיה שם. מה יש לחמותך לחפש בחתונה של אחיך?

סול33

New member
הבעייה

שבעלי חושב שהיא חייבת להיות מוזמנת. אצל המשפחה שלו זה נחשב חוסר כבוד אם היא לא תקבל הזמנה . זה מובן מאליו.

שש שבע

New member
כפרת עוונות

מה איכפת לך? שיגידו מה שהם רוצים, שאתם חסרי כבוד, ואת תגידי שזה המנהג שלכם וזהו. ואם כל כך איכפת לה שתעשה חשבון נפש,

רלי123

New member
סול יקירתי

האם היא קבלה הזמנה? במידה ולא אין לה מה לעשות שם. את הורי הזמינו לחתונה של גיסתי, ואני רציתי שהם לא יבואו, חבל על הכסף שלהם בשביל הכלבה הזו. רלי

סול33

New member
חמתי לא קיבלה הזמנה

כי אני לא הסכמתי שהיא תקבל. בעלי חושב שזה חוסר כבוד למרות שהוא יודע שאם היא תגיע היא תפריע בכוונה. אין מה לעשות כלבה זה כלבה. ד.א. זוכרים שבעלי קנה לה טלווזיה. כשהלכתי להגיד לה חג שמח היא ישר אומרת לי בואי תסתכלי מרי הבת שלי קנתה לי טלווזיה. בעלי ישר אמר לה למה מרי ולא אני קניתי? ענה לה ישר. הגברת עשתה את עצמה לא מבינה. לא כלבה?

מיגנובה

New member
שתבוא - מה אכפת לך../images/Emo35.gif

תני לה לעשות קולות של עציץ בחתונה... את בכל מקרה תהיי עסוקה עם המשפחה שלך, תרקדי עד קלות הכוחות - אם אפשר - כמה תקילות יעזרו להכניס את חמתך לערפל לא ברור... ובשום פנים ואופן אל תהיי בקרבתה אם את חושבת שהיא תקלקל לך את הערב.... שמעי בקולי - שתעשה קולות של עציץ ותראה אותך נהנית - זוהי הנקמה האולטימטיבית

מנופ

New member
גנובי - איך נשמעים קולות של עציץ?

אני יודעת איך נשמע שטיח, אבל עציץ? השמיעי לי

מיגנובה

New member
אני מצטערת על התשובה המאוחרת מנופי

אבל עם יש רוח... הוא עושה ווש ווש...

סול33

New member
חמתי בנוסף שהיא כלבה

היא לא בריאה. בחג השני העדפתי לקחת אוכל אלייה כדי שהיא לא תגיע אלי לכמה ימיים. לא יודעת מה קרה שהיא הסכימה. סליחה מכם מראש. ברגע שסיימנו לאכול היא הקייאה. הייתי בהלם. היא אמרה שזה קורה לה לפעמים. אמרתי לבעלי שאני לא יכולה לקחת אותה איתי בצורה כזאת והוא עומד בשלו.

jif

New member
עצה למניעת אסונות

קשרי לי שקית של אל-על לצוואר איך שאתם יוצאים מהבית. (נכון שאני מגעילה
?)

עציון

New member
למה לא זריקת הרדמה?

אם היא כלבה כדבריך אז עדיפה זריקה על פני שקית של המוביל הלאומי

ואני כמובן חיכיתי לתגובות של כולם

טרם אגיב. ולכן... סולי הקשבי טוב. אם את מתכוונת לא ללכת עם הבנות ולהשאיר אותן עם בייביסיטר בבית זה אומר שאתם הולכים כזוג בלבד. תודיעי "חגיגית" לבעלך השרוט שהערב הזה הוא לשם שינוי ערב של שניכם יחד (בלי תוספת מקיאים נלווים) כשעל הדרך יש בילוי של חתונה. אם ימותך יקירתך משוש חייך רוצה לבוא תודיעי לבעלך שאת מגיעה לבד (עם משפחתך או אחת האחיות שלך) והוא יגיע איתה. אבל... זאת בתנאי שהוא ישב איתה בכל הערב ולא יראה שום סמני שייכות אלייך. וואלה זאת לא כלבה כי כלב זה משהו חביב ובעל רגש של חיבה. זאת חתולה עם 80 נשמות ועכשיו אני גם מבינה למה הקב"ה גם לא מעוניין בה.

עציון

New member
"כולם", זה אני? ולמה את מסכמת?

והשאלה הכי מטרידה אותי: אם היא כלבה למה הפכת אותה לחתולה ? אשמח לקבל תשובה שתניח דעתי....

כולם זה לא אתה וקבל זאת כמחמאה

ושנית. סול מכנה אותה כלבה ולעניות דעתי כלבה זה שם חיבה כי כלב זה דבר אהוב וחביב ולא חמותה כמובן. על כן אני משנה לה את הכינוי לחתול בעל 80 נשמות כי בכל פעם שאנו חושבים שהנה זה נגמר סול מודיעה חגיגית שחזרה נשמתה ארצה. עכשיו הבנת?

למעלה