עזרה-בבקשה!!!

עמי22

New member
עזרה-בבקשה!!!

אני מניקה כבר חודשיים הנקה מלאה. מהיום בצהריים יש לי כאבים בשד ימין וחום. יתכן שזאת דלקת בשד? האם אני יכולה לקחת אקמול?(רק מחר יש לי רופא). האם אני יכולה להמשיך להניק? תודה רבה

YOU probably have a plugged duct

1. warm compresses on the area. Massage the area before the feed. 2. Keep breastfeeding the baby, and massage the area while you are feeding him. 3. YOu can take either Acamol or Advil for the pain. 4. After your doctor sees you and he may give you antibiotic, you should see a yoetset hanaka IBCLC to see what happened to cause this.​

justmom

New member
תרגום: סביר להניח שזו צינורית חלב

סתומה. 1. קומפרסים חמים על האזור. עסי את האזור לפני הנקה. 2. המשיכי להיניק את התינוק ועסי את האזור בעת ההנקה. 3. את יכולה לקחת אקמות או אדוויל לטיפול בכאב. 4. אחרי שהרופא יראה אותך, וייתכן שייתן לך אנטיביוטיקה, כדאי שתראי יועצת הנקה מוסמכת כדי לבדוק מה גרם לזה.

עדיל

New member
../images/Emo91.gif

היי, קרה לי בדיוק אותו דבר ואני רוצה לשתף אותך באיך התגברתי ללא רופא וללא אנטיביוטיקה. למרות הכאב העז עיסיתי את השד הרבה זמן כולל בזמן ההנקה,הנקתי הרבה ושיניתי תנוחות,טבלתי באמבט חם ושכבתי על הצד,כך שהשד היה כולו במים ועיסיתי אותו ומעט רוקנתי,לקחתי אקמול להורדת החום(כאב לי גם הראש)והפסקתי לישון עם חזייה. תוך יומיים הכל נשכח.אל תתיאשי!בהצלחה עדי

דלית 3

New member
עוד ../images/Emo91.gif אם זו סתימה אז הכי טוב

זה להניק את התינוק כך שהמנטר שלו פונה לכיוון הסתימה. לפעמים זה מצריך אקרובטיקה כמו להשכיב אותו על הגב ולרכון מעליו (זה יותר נוח לבעלות חזה גדול) או לשכב על הגב בעצמך ולשים אותו עם הרגלים לכיוון הראש שלך. זה נשמע מסובך אבל אחרי כמה סתימות שניפתחו בצ'יק זה ממש פשוט וגם התינוק מתרגל לתנוחה המוזרה.

עמי22

New member
תודה רבה

אכן לקחתי אקמול, המשכתי להניק ואני מרגישה הרבה יותר טוב. החום ירד וגם הכאב בשד. המון תודה.

למעלה