עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

ראשית כל שלום לכולכם. זו הפעם הראשונה שאני כאן בפורום. אז שתהיה שבת שלום. ועכשיו לבעיה. בימים האחרונים אני מקבל כל הזמן הודעות מנורטון אנטי וירוס שיש לי וירוס בקובץ במחשב. אני מאשר לנורטון לחסום את הגישה אליו אבל אחרי כמה זמן אני מקבל הודעה על קובץ אחר שנפגע מוירוס. (טרויאני). כל הסיסטם שלי מגובה בגוסט, אז אני יכול לעדכן את המערכת מחדש אבל יש לי מאגר תוכנות גם בכונן D. ויתכן שהם נפגעו. או אולי ישנו איזה וירוס שמותקן בכונן אחר. הרצתי את נורטון לסריקה כללית במחשב והוא מודיע שאין וירוסים (אחרי שהוא חסם את הקבצים הפגועים) אבל שוב ושוב אני מקבל הודעת וירוס. עד היום לא נתקלתי בכל בעיות וירוסים כך שאין לי הרבה מושג מה לעשות. אודה לכם על רעיונות לעזרה ראשונה, וגם על הפניות לחומר כתוב (רצוי בעברית אבל גם באנגלית זה בסדר). בתודה מני

uzi2

Active member
האנטיוירוס גם אמור להגיד על איזה

האנטיוירוס גם אמור להגיד על איזה וירוס מדובר. אני מנחש שיש וירוס שמנסה להכנס ולשמור את עצמו דרך open shares והאנטיוירוס חוסם אותו, ומונע ממנו לשמור את עצמו ואתה מקבל כל פעם את ההודעה אבל הוירוס לא נשמר ולכן אתה לא מוצא (ובצדק) שום דבר בסריקה. זו רק השערה, צריך יותר פרטים (וביחוד מיקום הקובץ המדובר, ושם הוירוס (שזה לא שם הקובץ המדובר), כפי שנורטון מצהיר עליו.

תודה רבה הבעיה היא

שכל פעם האנטי וירוס חוסם לי עוד קובץ שנפגע בוירוס. ואני מתחיל להרגיש את זה. אני יכול לבצע "GHOST" לסיסטם השאלה שלי האם ישנם וירוסים או סוסים טרויאנים שמתמקמים בקבצי EXE (למשל) גם בכוננים האחרים, שעליהם אני לא יכול לבצע גוסט? בכל אופן כשאקבל הודעה נוספת ארשום את הפרטים המדויקים כאן. מני

uzi2

Active member
יש וירוסים כאלה, אבל ...

שוב, אם אני מבין נכון, האנטיוירוס חוסם את הוירוסים המדוברים ממילא. בכל מקרה, צריך גם להראות איך הוירוסים נכנסים, ואולי צריך לחסום או להגביל את ה- shares במחשב שלך.

למעלה