עזרה בבקשה.....

LovE My Life

New member
עזרה בבקשה.....

אני וחברה שלי זוג כבר המון המון זמן כבר התנשקנו והכל אני אוהב אותה מאוד מאוד ואני בטוח שגם היא אוהבת אותי אני חולה עליה פשוט חולה עליה ואני נמצא בבעיה אחת. אנחנו כל הזמן מתנשקים ומתחבקים ואנחנו ממש אוהבים אחד את השני אבל היא אוהבת לדבר על ס ק ס זה לא ממש נוח וכשהיא מדברת על זה אני מרגיש שיש לי חברה "זונה" ואני לא רוצה לחשוב ככה אני לא מתכוון להגיד לה שלא נוח לי לדבר על זה כי אני לא הומו אבל אני לא יודע מה לעשות?

ט2רייJי

New member
זה שטויות אח שלי!!

אתה צריך להיפתח אליה להבין שבתור זוג אתם מדברים על הכל על כל הבעיות ועל כל נושא שבעולם תבין אותה תאמין לי גם לי הייתה ת'הרגשה הזו בהתחלה למרות שלא חשבתי שהחברה שלי "זונה" אבל גם הרגשתי שלא נוח לי לדבר איתה על זה אבל הבנתי שאנחנו זוג ואנחנו צריכים לדבר על הכללל כי אני אוהב אותה והיא אוהב אותי... תבין אותה תואהב אותה תדברו על הכל.. ואם אח שלי עדיין לא נוח לך לדבר איתה אני מצטער אבל אתה חייב להגיד לה את זה...

nobodys girl

New member
אין לי הרבה איך לעזור

יש לך בדיוק שתי אפשרויות א. להגיד לה שזה לא אחד מנושאי השיחה החביבים עליך או שזה מביך אותך וגורם לך אי נוחות ב. לנשוך את השפתיים ולהתגבר על זה הרי.. היא חברה שלך ואין סיבה שתהיה נבוך לידה או שיהיו נושאים שתרגיש לא נעים לדבר איתה עליהם. אני חושבת שמשהו בקו מחשבה שלך עקום... הרבה אנשים מדברים על זה וטוחנים את הנושא רק מסקרנות.. רוב האנשים שמרגישים צורך לעסוק בזה ולדבר על זה כל הזמן הם חסרי ניסיון ופשוט רוצים לדעת יותר זאת חברה שלך.. והדבר הראשון שאתה צריך לשנות בגישה שלך זה אתה המחשבות על זה שהיא "זונה" כלומר.. אם ככה אתה מרגיש (כן כן, אפילו אם זה רק לפעמים) אז משהו לא בסדר.. ותקן אותי אם אני טועה זהו יש לך בדיוק שתי אפשרויות, ואני לא חושבת שאף אחת מהדרכים האלה היא לא נכונה משום בחינה שהיא רק תבחר :)

למעלה