עזרה בבקשה !

kook90

New member
עזרה בבקשה !

עד אתמול הייתי מקבל קול בזמן ההתחברות או אם קיבלתי הודעה. פתאום כל הסאונד נעלם ואני מתחבר ומצ´טצ´ט בלי שום צליל. מה עושים ?

kook90

New member
וואו איך אתה נחמד...

..מה אתה מתנפל. אני מסביר שזו בעיה במירק, אם אתה לא מסוגל לעזור אל תגיב. לא חשבתי שנמצאים פה דרעקים כמוך, אל תדאגו, אני כבר לא אפנה אליכם.

snapple15

New member
אז ככה

בדוק את הדברים הבאים: 1. הרמקולים פתוחים 2. כנס ללוח הבקרה בווינדוס בעברית - כנס אל צלילים והתקני שמע בווינדוס באנגלית כנס אל Sounds and audio devices בדוק ש- Device Volume אינו על mute והוא בעוצמה נורמלית 3. בחלון המירק כנס אל File Options בצד שמאל של החלון יש חלק של Sounds כנס אליו בדוק שעל יד Enable Sounds מסומן וי אם שלושת אלה עובדים, הצלילים אמורים לעבוד בהצלחה!

kook90

New member
אז זהו שכבר עשיתי את כל זה...

...ממש מוזר. תן לי עצה, אולי יש בעיה אחרת ?

אולי פשוט ביטלת את ה..../images/Emo16.gif

השמעה של הצלילים בהתחלה בתפריט של הסקריפט המסויים, או בכלל במירק, אם יש אפשרות כזו..?
ניר

kook90

New member
אני לא יודע...

...מה זאת אומרת ביטלתי. יש לי מירק 6.03 אם זה עוזר לך.

Sandro

New member
אם באמת..

אתה משתמש בסקריפט מסוים, אז הבעייה היא לא ברמקולים ולא במירק עצמו, אלא בתכנות, ז"א, משהו שאתה/מישהו אחר כנראה עשה בו שימוש לא כראוי. אם אתה מתכנת בעצמך למשל או עושה תוספות לסקריפטים יכול להיות שעשית סוג אחד יותר מידי או ששכחת לשים סוגר, ואז מה שנכתב בהמשך כגון נגני קול לא עובד.. עוד אפשרות היא שאם זה סקריפט בעל דיאלוגים השולטים במוזיקה ונגעת באחד מהם.. אני אומר את הכל מתוך סבירות שאתה לא משתמש במירק רגיל, אלא בסקריפט מסוים, מכיוון שאני לא בטוח שמירק רגיל אמור להשמיע צלילים.. אם זה לא זה אתה יכול לנסות להתקין את המירק מחדש ואז הכל יחזור לברירת המחדל..

למעלה