עזרה בבקשה! לכל גאוני הפורם, מה שר ניל אמסטרונג כשהוא הלך על הירח? תודה מראש!
M matan_druker New member 18/12/02 #1 עזרה בבקשה! לכל גאוני הפורם, מה שר ניל אמסטרונג כשהוא הלך על הירח? תודה מראש!
M masorti New member 18/12/02 #2 את השיר של להקת "פוליס"... Walking on the moon . ראה לינקים מצורפים.
מ מרשל זוקוב New member 18/12/02 #3 פרט שולי (?!) הנחיתה היתה ב - 1969 כך שמספר שנים לא מבוטל מפריד בין ניל ארמסטרונג ללהקת POLICE
ה האייל הקורא New member 19/12/02 #4 מסורתי אני חושב שהוא התכוון לשיר של דוויד בואי שהושמעה בBBC בזמן הנחיתה על הירח היודע בשם Space Oddity על קפטן זיגי ... ומה שאמר אמסטורנג "...צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות..." מר גרינברג..."
מסורתי אני חושב שהוא התכוון לשיר של דוויד בואי שהושמעה בBBC בזמן הנחיתה על הירח היודע בשם Space Oddity על קפטן זיגי ... ומה שאמר אמסטורנג "...צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות..." מר גרינברג..."
מ מרשל זוקוב New member 19/12/02 #5 I was walking on the moon one day. היה אסטרונאוט ששר שיר זה, ושמו ג´ין סרנאן, מאפולו 17 שנחתה על הירח בדצמבר 1972.
I was walking on the moon one day. היה אסטרונאוט ששר שיר זה, ושמו ג´ין סרנאן, מאפולו 17 שנחתה על הירח בדצמבר 1972.
א אלי ו. New member 19/12/02 #6 לא ידעתי שהשיר יצא ב 69 הייתי בטוח שהוא יצא בפעם הראשונה עם התקליט Space Oddity לומדים משהו חדש כל יום.
לא ידעתי שהשיר יצא ב 69 הייתי בטוח שהוא יצא בפעם הראשונה עם התקליט Space Oddity לומדים משהו חדש כל יום.
ה האייל הקורא New member 20/12/02 #7 כנראה אני פשוט זוכר שבתולדות הנחיתה על הירח ספרו שה BBC ליוו את הנחיתה עם השיר הזה ....