עזרה בבקשה...

p i x i e

New member
עזרה בבקשה...

שלום...אני לא כל כך חדשה בפורום אבל לא כתבתי בו הרבה אממ....רציתי לשאול אתכם מה זה lucky chaerm זה קמיע?אם כן איך מכינים?האם אפשר להסתפק בפנטגרם? עוד דבר...לחש בקשה....צריך לעשות אותו בזמן מסוים או שזה לא משנה... בברכת האור שרון

RainBird

New member
ישנן המון דרכים לטעון חפצים קיימים, או ליצור קמע למזל... מה בדיוק את מחפשת?

p i x i e

New member
אני מחפשת...

מה משמעות המילה אני רוצה לעשות לחש בקשה וצריך בשביל זה lucky chaerm והבעיה היא שאני לא כל כך יודעת מה זה... יש לך איזשהו מושג?...זה נורא יעזור בברכת האור שרון

a naughty angel

New member
אם הבנתי על מה את מדברת,

זה כישוף מזל. luck charm. למה את צריכה את זה בדיוק?

RainBird

New member
זה יותר קמיע למזל למרות שהמילה Charm יכולה להיות גם סתם כישוף בלי קמיע. בהבדל למילה Enchant שפירושה "לשיר ל" או הפעולה המאגיה של לטעון חפץ באנרגיה. אם תרצו אני אשים את הלחש של וואלרי ווראף של "To Enchant an Apple" שזה לחש אהבה חביב ביותר. ארדן

dopey_wizard

New member
אשמח מאוד אם תשים את זה...

בדיוק היום חשבתי על זה שאני צריך משהו כזה...

p i x i e

New member
זה בכלל לכישוף בקשה...

צריך את הקמיע הזה לכישוף בקשה...סליחה לחש בקשה...צריך להחזיק אותו עם נר דולק להגיד את הלחש ולכבות את הנר ולהפיל את הקמיע. אז זה לא משנה באיזה קמיע משתמשים?איך אפשר להטיל לחש על קמיע כדי שיהיה מכושף כמו עט?... בברכת האור שרון

........

כן , זה אכן קמיע , את לא חייבת להכין אותו זה יכול להיות חפץ שכבר יש לך או שאת יכולה לקנות או כמו שציינת כבר להכין אותו - עדיף שלמשהו הזה יהיה ערך סנטימנטלי עבורך , אם לפנטאגרם יש ערך סנטימנטלי עבורך הוא אכן יכול להיות הקמיע שלך (אם את ממלאה אותו באנרגיות כמובן). כמובן שזה משנה מתי את מבצעת לחשים , הלחש הוא מאד מושפע משלבי מחזור הירח , ולרוב הלחש מקבל יותר עוצמה ע"פ שלב הירח נכון לאותו זמן. ב
ענקית , שבי ה
:) דיקלה

למעלה