עזרה בבקשה!!!

hip hop soul

New member
עזרה בבקשה!!!

אנשים עשיתי את הטעות של החיים שלי!!!!! אני חיפשתי את ה-Icq של האקסית שלי ופתאום מצאתי אותו בדף טקסט ישן. העלתי את המספר ותראו מה ראיתי כתוב: "אלעד נשמה אוהבת אותך המון-תזכור תמיד!!!!!!!!" איזה מטומטם!!!אני לא יכול ככה יותר! וכאילו הייתי בחלום שכחתי אותה והיא המשיכה כבר הלאה בא לי לחנוק את עצמי על הטעות הזו יש לה מישהו חדש...

hip hop soul

New member
כנראה שאין אף אחד כאן

אבל דיברתי עם החבר הכי טוב שלי והוא ממש עזר לי ואולי זה רק יעזור לי להבין. אבל לראות שהיא עכשיו אומרת למישהו אחר בדיוק מה שהיא אמרה לי... זה היה קשה. וכל האהבה שנתתי לה, האם זה היה רק משחק שלה? Out wit the old, in with the new? ואולי היא נהנתה לשבור לי את הלב? למירי יש מישהו חדש וקוראים לו אלעד

kinky111

New member
אחי....

מה קורה איתך? לא נורא. זה חרא זמני עוד שבוע שבועים והכאב כבר יקטן צריך קצת רצון והרבה כח נפשי והופ - החיים שוב
אליך! תחזיק מעמד אנחנו איתך

hip hop soul

New member
אנחנו כבר לא ביחד 8 חודשים

וגם היא לא ענתה שניסתי לדבר איתה היא ממש לא שווה את זה?

*rinat*

New member
לא רוצה לבאס אותך- אבל רק שתדע...

שהיא קיבלה הודעה כביכול ממך שתאשר לה לצרף אותך לרשימה שלה זה ככה אוטומטי באי סי קיו גם לי קרה משהו דומה ....... מצאתי מספר של אי סי קיו והייתי סקרנית לדעת של מי זה כי זה היה בלי שם וחיברתי את זה בסוף ראיתי שזה של האקס שלי אנחנו לא דברים ביכלל ואז הוא שלח לי כאילו שהוא אישר אותי אתה יודע איך זה הולך ואז נפלתי !!!! הוא בטח חושב שצירפתי אותו בכוונה מטומטם....

hip hop soul

New member
רינת, רוצה לשמוע משהו?

אני לא שלחתי לה הודעה. אבל ביום ההולדת שלי בערך לפני שלושה חודשים, קיבלתי "הודעת יום הולדת ממנה". אני חיכיתי כל היום למשהו ממנה. בקיצור ההודעה באה מ-Icq אז ישר בדקתי, כי שהייתי עוד איתה לא היה לה אינטרנט. פתאום אני רואה שהיא מולי. יש לה icq. שלחתי לה תודה על ההודעה, ומה היא עשתה? שמה אותי ב-Ignore. אי אפשר לאמר "לא רוצה לדבר איתך""עדיף שלא נדבר"? היא עשתה דבר שמאוד פגע בי. מזה אני מבין שהיא לא מתאימה לי כי אני צריך חברה בוגר והיא פשוט לא

mariana

New member
אני כל כך מבינה מה אתה עובר

אני עוברת את זה עם מישהו מהבית שלי אתה זוכר את הסיפור של אחי? סיפרתי שהוא נתן למען חברתו הכל כל מה שבחורה יכולה לרצות. והוא חיכה לה כי היא אמרה לו שהם פרודים ויכולים לעשות כל אחד מה שהוא רוצה. אבל הבטיחה לו שהיא שומרת את עצמה למענו. כלומר לא יוצאת עם בנים כי יכול להיות שהם יחזרו. אמרתי לאחי שהיא משחקת איתו ופשוט מאוד שומרת אותו על אש קטנה הוא לא האמין לי. אתה יודע מה קרה? ביום שישי הוא עבר ליד ביתה ופתאום רואה אותה מגונדרת יפה ניכנסת לאוטו של מישהו שהוא מכיר אותו. הוא בא הבית מזה פגוע ואז הוא גילה שהיא שיחקה בו, הלך אליה ובעצמו סגר את הכל, וזה בא ממנו. אז מה שאני רוצה להגיד לך שהחברה שלך לשעבר מנסה להמשיך, היא הרי לא איתך כבר 8 חודשים. אז כמו שהיא עושה תעשה גם אתה אני מבטיחה לך שאחרי שבוע זה יעבור לך, כי אחרי שאתה מגלה שיש לה מישהו אז הסיכויים הם הרבה יותר קטנים לחזרה וכך יותר קל להמשיך

mariana

New member
אני כל כך מבינה מה אתה עובר

אני עוברת את זה עם מישהו מהבית שלי אתה זוכר את הסיפור של אחי? סיפרתי שהוא נתן למען חברתו הכל כל מה שבחורה יכולה לרצות. והוא חיכה לה כי היא אמרה לו שהם פרודים ויכולים לעשות כל אחד מה שהוא רוצה. אבל הבטיחה לו שהיא שומרת את עצמה למענו. כלומר לא יוצאת עם בנים כי יכול להיות שהם יחזרו. אמרתי לאחי שהיא משחקת איתו ופשוט מאוד שומרת אותו על אש קטנה הוא לא האמין לי. אתה יודע מה קרה? ביום שישי הוא עבר ליד ביתה ופתאום רואה אותה מגונדרת יפה ניכנסת לאוטו של מישהו שהוא מכיר אותו. הוא בא הבית מזה פגוע ואז הוא גילה שהיא שיחקה בו, הלך אליה ובעצמו סגר את הכל, וזה בא ממנו. אז מה שאני רוצה להגיד לך שהחברה שלך לשעבר מנסה להמשיך, היא הרי לא איתך כבר 8 חודשים. אז כמו שהיא עושה תעשה גם אתה אני מבטיחה לך שאחרי שבוע זה יעבור לך, כי אחרי שאתה מגלה שיש לה מישהו אז הסיכויים הם הרבה יותר קטנים לחזרה וכך יותר קל להמשיך

Dark Muse

New member
את מהההה זה לא קשורה.....

בלי לפגוע סתכלי על הסיפור שלו וסתכלי על הסיפור שלך שני דברים שונים לגמרי

mariana

New member
אני קשורה ועוד איך

אצל שניהם יש להם תקוה, וחשבו שהם יחזרו להיות אולי ביחד. המחשבה אצל שתיהם שהם מגלים שהחברות שלהם כן המשיכו הלאה. ופתאום כואב לגלות זאת. עכשיו הם יבינו כמו שהן ממשיכות ככה הם צריכים להמשיך הלאה. ואם השוות את הסיפור בכלליות זה בעייה שלך, אני התכוונתי לעיקרון ובסיפור עצמו בגדול

mariana

New member
הוספה

גם אחי עבר בכוונה מהבית שלה על מעת לראות משהו חדש לגביה ואז הוא בא הבית ואמר שהוא עשה את טעות חייו שעבר משם, יכל למנוע את כל כאבי הלב

למעלה