עזרה בבקשה

• פותח הנושא YaFL
  • פורסם בתאריך

YaFL

New member
עזרה בבקשה

שלום לכם, אני משתמשת די חדשה של אייפון 4S, קניתי אותו באוקטובר האחרון דרך האתר של אפל והוא נשלח לכתובת של חברה בארה"ב ודרכה הגיע אלי.
לאחרונה קרו כמה מקרים מוזרים ביותר:
המטענים שלי (מקוריים שהגיעו עם האייפון והאייפד) התחילו להטעין פעם כן ופעם לא עד שלפני שבועיים הפסיקו להטעין לגמרי. נתתי אותו לתיקון ברשת די גדולה שמוכרת ומתקנת סמרטפונים (בנתיים לא אחשוף את השם כי אני לא יודעת מי אשם בבעיה) והוא חזר בסדר החליפו לו שקע הטענה. מידי פעם שוב לא הטעין והיה צריך לשחק קצת עם המטען (להוציא מהטענה ולנסות שוב) עד שאתמול לא הטעין באופן סופי ואז גם פתאום נכבה ולא הסכים להדלק :(.
לקחתי לתיקון באותו מקום ועכשיו התקשרו אלי שתיקנו אותו ושהייתה בעיה במגעים אבל הטכנאי הוסיף שלפי דעתו הסוללה גמורה לגמרי ותוך חודש היא הולכת פייפן.
שאלתי: איך אתה יודע את זה? הסוללה עבדה מצוין עד אתמול! הטלפון חדש.
הוא עונה: אני יכול לראות מבחוץ על הסוללה שהיא בלויה (אפשר באמת לראות?)
הוספתי שהטלפון נקנה דרך החנות של אפל ואז הוא פתאום אומר לי: טוב, אולי אני טועה, אולי זה יחזיק יותר. ככה היה נראה לי...
אני מנסה להבין מה קורה פה: האם מנסים לעבוד עלי ולהוציא ממני סוללה (אבל לא הציעו לי לקנות סוללה חדשה)
האם יכול להיות שבאמת קניתי מאפל סוללה ישנה/ בלויה/ נראית רע?
האם יש דרך למצוא איזה מספר סידורי על המכשיר והסוללה ולראות שיש התאמה? הטלפון הגיע מאפל בלי יותר מידיי ניירות. האם זה כתוב איפושהו?
אשמח לעזרה מהירה שכן היום אני הולכת לאסוף אותו מהתיקון ואני די באפלה כאן.
תודה רבה מראש!

se7en77

New member
למה אנשים לא הולכים לתקן בחינם מכשירים

עם אחריות בנציגויות בארץ , יש את אורנ'ג ויש את אייקון החדשים.

בכל מקרה , ברגע שהמכשיר נפתח אף אחד לא יכול להגיד לך מה הבעיה ומה החליפו , את בידיים של המעבדה.
יכול להיות שלקחו את הסוללה החדשה ושמו פגומה.

YaFL

New member
לא ידעתי שאפשר...

עשיתי טעות.
השאלה מה אפשר לעשות עכשיו?
אפשר להוכיח שהחליפו לי?

se7en77

New member
השאלה מה המצב עכשיו

האם הוא תקין , עובד .. אני חושב שיש דרך לדעת על הסוללה מתי ייצרו אותה.

הסוללות של האייפונים מחזיקות כמה שנים , אין סיבה להחליף.
באיזה איזור בארץ את נמצאת , אולי אנשים יוכלו להמליץ על מעבדות טובות.
כעקרון המעבדה חייבת לתת אחריות על התיקון אז אל תסכימי לשלם שוב או לקבל מכשיר עם אותה התקלה ממקודם.

YaFL

New member
אני ממודיעין

תודה על התשובה.
היום אקבל את המכשיר ואבדוק גם את הסוללה.

למעלה