עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אני מחפשת נואשות את השיר של הריקוד: בא לה על הקיץ... האם יש מקום כלשהו שאני יכולה להשיג אותו...בנט או בכל מקום אחר... תודה לכם על התשובות

לציפי

לציפי בלי הפסקה. אנא עשי רגע הפסקה וכתבי את השם המדוייק של השיר ואז אשמח לסייע לך. איני מכירה כזה של של ריקוד. מירי.

זה ריקוד הזוגות מתחלפים

של מאיר שם טוב הנקרא "בא לה". זה הריקוד עליו סיפרתי לכם איך נהנו ממנו ב"הורה כיף" ובהשתלמות שהעברתי עשיתי בטמפה - פלורידה. בארה"ב רוקדים אותו טיפה שונה מאשר המקור שצולם בהשתלמות, אך זה לא משמעותי ואושר גם ע"י מאיר. הריקוד עבר בהשתלמות של הארגון מספר 3 וניתן לרכישה ב"רוקדים" מספר 206 בוידאו ודיסק או ב"רוקדים" מספר 70 - דיסק זוגות.

לצפי

אני העביר לך את השיר בדואר ללא תשלום עד לאן רק תשלום אפשר לעזור לחברים גם בלי לרכוש דיסק בשביל שיר. בכלל מישהו חשב על המחיר המובקע שגובים על כניסה לחוות היען מישהו הולך להתעשר מהרוקדים ובגדול זה לא מחיר לעם .................... העובדה המרקידים כול אחד לחוד מקדם את הפסטיבל בצופרים למינהם כדי שההרשמה תתבצע אצלו אז: שלא יעבדו עלכם

stivgold

New member
גלי יקרה

סתם סקרנות, את יודעת מה מחיר הכניסה ולכמה פעמים הכניסה? "ולא עובדים עלינו"

דמי כניסה לחוות היען באילת.

המקורית גלי היקרה. מחיר הכניסה לחוות היען, בסוף שבוע הקרוב, הינו: 100 ש"ח, במכירה מוקדמת, וזה כולל: מופעים של להקות מחול, מכל קצות הארץ, מופע של אומן מהשורה הראשונה,(אייל גולן, מרגלית צנעני,אורי פיימן) הרקדה לתוך הבוקר, בשילוב תזמורת לריקודי עם, והמדריכים, שירה בציבור עם הפציע החמה, עם תזמורת. עכשיו צאי וחשבי, אם המחיר מובקע,(מופקע כמובן) כדברייך. אתן לך רמז, כמה עולה כניסה רק למופע של אומן? את שאר הכלולים במחיר אשאיר לך לחישוב. שיהיה לך יום יפה, "ושלא יעבדו עלייך" יום טוב.

מופקע ,מובקע וצנעני- חידודים בבשרי

אילו רק מדובר היה במחיר מופקע ומובקע של 100 שקל - ניחא. הייתי אולי עוד שוקל אם כל הטירחה להגיע לאילת כדאית. אבל מה שהביא להחלטתי הסופית שלא להגיע לאילת היא העובדה שתופיע שם "האמנית מן השורה הראשונה" מרגלית צנעני ( למשמע קולה נעשה בשרי חידודין-חידודין וכבר נשאלה לא אחת השאלה הגורלית - האין היא פרחה מהשורה הראשונה?) נתנה לי להבין שאין לי מה לעשות בהרקדה בחוות היען - עדיף כבר לרכוש קלטת וידיאו אצל מר מישר או לחליפין ללכת לשלושה-ארבעה מרתונים בצפון כדי לא לסבול למשמע קולה של "האמנית מן השורה הראשונה". נ.ב. - זאת דעתי האישית בהחלט וכל אחד יכול ורשאי להסתייג ממנה- זכות יסודית בחברה הדמוקרטית שלנו , שהרי "על טעם וריח אין להתווכח"

tsiporganeden

New member
שלום לך מאלף עד תו, רק בגלל

מרגלית צנעני התה לא מגיע לאילת???? ומה עם השירה בציבור? ההרקדות? האם חישבת בכל יום 25 שקלים (אם היית נכנס למקום כלשהו לרקוד) זה כבר 75 שקלים, שירה בציבור עוד 25 שקלים כבר הגעת ל- 100 ש"ה אז את מרגול (אגב גם אני לא כל כך אוהבת אותה אבל לא משמיצה אותה כמוך כל אחד עם הטעם שלו ואני מברכת את כולם), ואת אייל גולן היית מקבל חינם. ומה עם האוירה עצמה? העיר אילת, הים שלה, הבית מלון? הספא, הג´קוזי הפינוקים, חשבת על זה? אז אולי יש עוד מקום ואתה יכול להרשם? תרוץ. מקווה לראות אותך באילת, גם אם אנחנו לא מכירים, אני אדע שהיית, להתראות.

יום טוב יקירי....

יום טוב, שגם לא יעבדו עלייך... בטני מלאה בנוגע לכל למה שקשור לאירוע הנ"ל... המחירים הוזלו והנחות ניתנו לא בגלל ריבוי המשתתפים, אלא בשביל להציל את עורם של המארגנים ואת שמם הטוב ( so far). איך יראו גדולי ה"אירגון" מול גדי ביטון כשרק שבוע מפריד בין האירועים הנ"ל? אין לי ספק ולו הקל שבקלים שבשנה הבאה ישקלו בכובד ראש אם לנסות ולקיים את "פסטיבל כרמיאל באילת" שנית. יש שיר מוכר של שלום חנוך שחלק מהמילים אומר "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"... ודי לחכימא ברמיזה!

לשם מה ההשואות?

ולשם מה קביעת עובדות לא בדוקות? כרוקדים הרוצים בהצלחתם של ריקודי העם, עלינו לעודד כל מפעל, גם אם אין בכוונתנו להשתתף משיקולים כספיים או שהוכנית אינה נראית לנו. מותר להציע הצעות ולנסות לשנות את התמחור של המארגנים, את התוכנית וכו´, אבל למה לנסות ופגוע? בסופו של דבר כל הצלחה של אירוע כזה רק מחזקת את מפעלינו היפה, אז אנא..

CHENPROG

New member
נכון אבל לשלם 25 ש"ח

בהרקדה ברמת אביב בחמישי, כשכול המרקידים בארץ גובים 22 ש"ח, ודווקא באוניברסיטה שיש מאות רוקדים מקפיצים את המחיר (כבר מזמן) ואף רוקד לא מתלונן / מדיר רגליו. מה המרקידים שם החליטו להתעשר על חשבון הרוקדים (4 כניסות - 100 ש"ח)

עוז 2002

New member
יום טוב יקירי

גם אני מתפלא למי אתה קורא "אומנים מהשורה הראשונה". ואני באמת לא יודע כמה עולה כניסה למופע של אורי פיינמן. יש לו בכלל מופע? ולמה אני חייב להיכנס למופע שלו? הרי כניסה מאונס למופע מאולתר של חצי שעה אינה דומה לישיבה באולם קונצרטים עם הזמר האהוב עליך... וכבר ראינו הופעות של אייל גולן וגלי עטרי ושלומי שבת ובועז שרעבי ואחרים כשמחיר הכניסה עלה ב.. 7 שקלים. וחוץ מזה, בפסטיבל כרמיאל ההרקדות הן חינם! אז אם הפסטיבל הזה מתקרא פסטיבל כרמיאל - אז מדוע שלא יאמץ את עקרונות כרמיאל וירקיד בחינם? ומי שמאוד רוצה ללכת ולראות את מרגלית צנעני שישלם 75 שקלים... וכשערב אחד כולל מספר מרכיבים, אין מחשבים כל פריט בנפרד. הרי עוד תגבה מאיתנו דמי כניסה בנפרד לכל להקת מחול "מקצווי הארץ" שתופיע שם. ואני בכלל חושב שצריך לשלם לקהל על שהוא מפסיק לרקוד בכל פעם כדי לצפות בלהקה מתחילה או זמר שכמעט נשכח... ואני לא מצטרף לאמירה של אחד הכותבים "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם". אני חושב שהפעם הציבור יוכיח שאינו מטומטם ולא ישלם. ועוד נקודה למחשבה: ריקודי עם הם תרבות ושיגרה אצל רובנו. שלא כמו מופע ג´ז שחווים אותו פעמיים שלוש בשנה, רובנו רוקדים לפחות פעמיים בשבוע. ברור שהתקציבים צריכים להתאים עצמם לתדירות זו. וההערה על שגיאת הכתיב לדעתי לא במקום. עוז

עוז היקר וחביב הפורום.(גם עלי מאוד)

עוז שלום לך. כל הטענות שלך, או לפחות חלקם, יתכן ונכונים הם, אין לי יד באירגון, או בהפקת האירוע. אני כמדריך, נתבקשתי להרתם למשימה,(כשלעצמה יפה ומבורכת.), הציעו עיסקת חבילה, שניכללים בה: ככה וככה דברים, בככה וככה מחירים, לא ניכנסתי לקטע של, למה גובים ואיך גובים? אם יקר, או זול? וככה כמו שהיא, הצעתי אותה בהרקדות, לא תאמין, אבל הייתה הרשמה מאוד מכובדת, עד כדי שאין לי, מספיק חדרים במלונות, אז כל הנירשמים,(ולא רק אצלי,), לא מבינים עניין? אין ולא צריך לעשות השוואה, בין כרמיאל לאילת, לא בהפקה, לא בכמויות, לא באירגון, לא במחירים, לא במופעי חינם, ובעצם, לא בכלום. אני מאמין, שאחרי האירוע ישבו ויפיקו לקחים, ויוסקו מסקנות. מסכים איתך לחלוטין, שישנם המון שאלות, ללא תשובות, גם לא לי. מה שכתבתי לעיל, הינו על דעתי בלבד כמדריך, ולא שימשתי פה, לאף אחד. בועז חביבי. לגבי הערתי על שגיאות הכתיב,(ולא שגיאה אחת.), כתבתי כהלצה בלבד, עודה שכתבתי: אני מקוו שזו בדיחה, חס ושלום, לא התכוונתי לפגוע באף אחד, ואם כך הצטיירו דבריי, הרי אני מנצל במה, נכבדה זו, ומתנצל בכנות בפני כל מי שנפגע מהערתי. לא לכך התכוון המשורר. להשתמע חבר. יום טוב.

עוז 2002

New member
הבהרות..

יום טוב, הרשה לי להבהיר: א. התיחסתי למה שכתבת בהודעה בלבד ולא אליך אישית כמדריך או מארגן. ב. התכוונתי לשגיאת הכתיב "מובקע" (במקום מופקע). נדמה לי שהכותבת אינה דוברת עברית כשפת אם (עפ"י שגיאות הכתיב) ולכן לדעתי לא היה מקום לתקנה. אין לי ספק שכוונתך היתה טובה אבל מצאתי לנכון להעיר כדי לומר לחברי הפורום שלפעמים אנשים עלולים להיפגע מההערות (וראה מה ענו למירי..). וחן חן על התואר! עוז

ובכן עוז יקירי גם לי הבהרה.

שלום לך עוז. לגבי סעיף א´ אוקיי, קיבלתי את ההסבר. לגבי סעיף ב´ לדעתי, כשהתיקון נעשה בנועם, ומתוך תיקון גרידה,(כדי שהכותב יבין את הטעות,) אין שום פסול בזה, נהפוך הוא, כך נלמד עברית נכונה ובכיף, תוך כדי התכתבות,(קל וחומר למי שהכותב, עברית אינה שפת אם,) בצורה בה אני תיקנתי,(שמתי בסוגריים את המלה הנכונה.) לא הייתה שום פגיעה או העלבה, גם לא התכווני לכך, יתרה מזאת, אם אתה לא היית מעיר לי, גם לא הייתי יודע שכך הובנו דבריי. שיהיה לך ולכולנו לילה מצויין ושקט. יום טוב.

איך הגעתם מהבקשה שלי למה שהגעתם?

אני מנסה להבין מה קורה פה וממש לא מסתדר לי: ביקשתי פרטים לגביי שיר מסויים - ואתם הגעתם למחירים מופקעים בהרקדות... מישהו יכול להסביר לי מה הקשר?

עוז 2002

New member
פשוט מאוד - ../images/Emo28.gif

גלי המקורית הציעה לך את עזרתה וניצלה את ההודעה לנושא חדש. כך שאת אחראית עד אמצע גלי המקורית בלבד... וד"א. יש ריקוד לחתימה שלך? עוז

למעלה