עוז היקר וחביב הפורום.(גם עלי מאוד)
עוז שלום לך. כל הטענות שלך, או לפחות חלקם, יתכן ונכונים הם, אין לי יד באירגון, או בהפקת האירוע. אני כמדריך, נתבקשתי להרתם למשימה,(כשלעצמה יפה ומבורכת.), הציעו עיסקת חבילה, שניכללים בה: ככה וככה דברים, בככה וככה מחירים, לא ניכנסתי לקטע של, למה גובים ואיך גובים? אם יקר, או זול? וככה כמו שהיא, הצעתי אותה בהרקדות, לא תאמין, אבל הייתה הרשמה מאוד מכובדת, עד כדי שאין לי, מספיק חדרים במלונות, אז כל הנירשמים,(ולא רק אצלי,), לא מבינים עניין? אין ולא צריך לעשות השוואה, בין כרמיאל לאילת, לא בהפקה, לא בכמויות, לא באירגון, לא במחירים, לא במופעי חינם, ובעצם, לא בכלום. אני מאמין, שאחרי האירוע ישבו ויפיקו לקחים, ויוסקו מסקנות. מסכים איתך לחלוטין, שישנם המון שאלות, ללא תשובות, גם לא לי. מה שכתבתי לעיל, הינו על דעתי בלבד כמדריך, ולא שימשתי פה, לאף אחד. בועז חביבי. לגבי הערתי על שגיאות הכתיב,(ולא שגיאה אחת.), כתבתי כהלצה בלבד, עודה שכתבתי: אני מקוו שזו בדיחה, חס ושלום, לא התכוונתי לפגוע באף אחד, ואם כך הצטיירו דבריי, הרי אני מנצל במה, נכבדה זו, ומתנצל בכנות בפני כל מי שנפגע מהערתי. לא לכך התכוון המשורר. להשתמע חבר. יום טוב.