עזרה בבקשה

עזרה בבקשה

אתמול היה לי ויקוח סוער עם אנוס. בין היתר נסיתי לשכנע אותו להוציא את הילדות שלו מהחינוך החרדי
הוא טוען: הן לומדות הכל עד לבגרות הן יכולות להתקדם
אני טוענת : הרמה לא טובה, והן לומדות שמקסימום אפשר להיות מורה....כאשר בחינוך לא חרדית ילדה לומדת שהיא יכולה גם להיות שופטת, חברת כנסת ורופא.
הוא טוען: אחרי הבגרות הן יכולות להחליט
אני טוענת: הראש שלהן יוצא כל כך דפוק שלא מסוגלות כבר
אנא עוד איזה טיעונים תתנו לי?כדי לשכנע אותו?

אם הוא אנוס אני לא חושבת

שזה בכלל מציאותי להעביר את הבנות לחינוך אחר.
דבר שני, קלרה, מניסיון אישי, אנשים לא אוהבים שמשכנעים אותם לעשות דברים בטח ובטח לא שמכתיבים להם מה לעשות. גם אם את בטוחה שזה יעשה להם רק טוב. כולנו בוגרים ויש לנו את השיקולים שלנו. את יכולה להמליץ למה נראה לך כדאי לפרט את הנימוקים התועלתיים ובזה לסגור את הדיון. להיכנס לויכוח סוער על זה נשמע לי מטופש ולא אפקטיבי למידי. הוא בנאדם בוגר, ואת ההחלטות הנוגעות לבני משפחתו תשאירי לו.

אני לא רוצה לדבר עליו

אם הוא אנוס או לא כי תזרקו אותי מהפורום. אבל נסיתי להסביר לו למה לפי דעתי זה חינוך דפוק. נתתי לו את הטיעונים שלי אבל אין לי מספיק ידע ורציתי פשוט להוסיף עוד כמה פרטים

nini132

New member
הבגרות זה לא מה שחשוב

הבעיה זה שהילדות יגדלו בחינוך החרדי ובאמונה חרדית. מה זה משנה תעודת בגרות, כשאתה מגלה שהבת שלך רוצה בעל שישב וילמד כל היום, כי זה מה שלימדו אותה?

הבגרות זה חשוב דווקא

אם הן ירצו אי פעם להתקדם לעיסוק אחר מהוראה, וגם להוראה בעולם שאינו חרדי, יהיה עליהן לחזור ולהשלים את הפערים האלה.

למעלה