עזרה... בבקשה...

tomermann

New member
עזרה... בבקשה...

שלום לכולם, ותודה מראש על כל עזרה אפשרית (בייחוד זו נטולת הציניות).
אני מתעתד להיות בפברואר בניו יורק, ואני מפנטז, בצורה הסוריאליסטית ביותר, על למצוא כרטיס לסופרבול. עכשיו, אני מודע חלקית לדרך הטכנית בה יחולקו הכרטיסים (אוהדי הקבוצות שיגיעו, הגרלות למיניהן, אנשי תעשייה וכו'), ועדיין, לא בא לי לוותר על חלום חיים כזה...
הייתי שמח לו הסקינס היו שם אבל פרה פרה...
האם למישהו יש רעיון כלשהו, מלבד למכור את אחד מילדיי ולקנות כרטיס באלפי דולרים?
כל יצירתיות תתקבל בברכה יתרה.
בברכת ותפילת מי ייתן ואגיע ונגיע כולנו,
תודה רבה,
תומר.

Yo-man

New member
יש בפורום יותר מבחור אחד שהיה בסופרבול

עד כמה שאני יודע, הם מצאו דרך קשרים בארה"ב מישהו שהצליח לסדר להם כרטיס.
המחיר היה קרוב ל-2000$, עד כמה שאני זוכר, וזה לפני בתי מלון ונסיעות, כמובן.

אם אתה מחפש דרכים יצירתיות להיות מוזמן לסופרבול ולא לשלם את הסכום הזה, אני מציע שתתחיל לחשוב איך אתה מפסיק את הרעב באפריקה או ממציא משהו שמציל חיילים או כבאים אמריקאים.

omrili77

New member
אפשר גם ללקק לקראפט כמו מיודענו אוריאל

ואז לזרות מלח על הפצעים ולעשות לזה לייב בלוגינג מהחשבון של ה-IFL Commish

ranatz

New member
סופרבול

קודם כל, הסקינס לא יהיו שם אז הסר דאגה מליבך.
מנסיון של אחד שהיה כבר בסופרבול (אריזונה 2008) קח בחשבון שזה סיפור יקר רצח ואין אפשרות לעגל פינות. חכה שתראה כמה יעלה חדר במוטל מסריח בג'רזי בשבוע של הסופרבול ואז תבין.
אם לא מזמינים אותך למשחק ואם אין לך איפה לשים את הראש, לא תהיה לך ברירה אלא למכור ילד. לא בטוח שזו עסקה טובה כי אתה יכול ליפול על סופרבול מבאס או השנה, על מזג אויר זוועתי

tomermann

New member
יש לי מקום ללון בו ויש לי טיסה מוזלת מאוד...

זה רק הכרטיס למשחק...

omrili77

New member
הוא כתב שהוא יהיה בניו יורק בכל מקרה

אז אפשר להניח שנושא הלינה מסודר.
זה היתרון בסופרבול במקום שפוי (כלומר שפוי יחסית, לא יודע כמה זה שפוי לשחק בפברואר באיצטדיון פתוח צפונית לקו מייסון-דיקסון), בניגוד לאריזונה שבה אין הרבה סיכוי למצוא ספה לישון עליה...

ranatz

New member
מצד שני

בגלל שהמשחק בניו יורק (ג'רזי למען הדיוק) , הכרטיסים יהיו הכי יקרים שאפשר. תלוי גם מי תהיינה הקבוצות. אם זה הפאטס, הדבר ייקר עוד יותר את הכרטיס

omrili77

New member
אם זה הפאטס אפשר לחזור לרעיון של ללקק לקראפט

כבר ראינו שזה עובד

למעלה